Hocam oyunu ilk kez oynayıcam modlu mu modsuzmu oynamalıyım? Amacım uzun saatler oynamak. Ayrıca modlu olırsa laptoptan oynayıcam modsuz olursa PS5'ten PS5 için benim için daha iyi olur. Sizce hangisini yapmalıyım?
Hocam oyunu ilk kez oynayıcam modlu mu modsuzmu oynamalıyım? Amacım uzun saatler oynamak. Ayrıca modlu olırsa laptoptan oynayıcam modsuz olursa PS5'ten PS5 için benim için daha iyi olur. Sizce hangisini yapmalıyım?
Mod olarak çok güzel modlar var (Cihat ve Haçlılar benim favorim) ve Diplomacy Litdum var o da baya iyi deniz savaşları yapabiliyorsun, tuzağa düştüğünde yoldaşlar seninle savaşıyor, yeni zırhlar vs. var. Videosunu falan izlersin biraz ona göre beğenirsen laptopta oynarsın ama PS ile yayılarak oynamak da sarıyor
Sana bağlı tamamen ben çok uzun süre oynayamadım şahsen, çok da severim ama bir süre sonra sıkıyor. Yeni silahlar yeni zırhlar falan görünce canı çekiyor insanın
Modsuz çok çıplak hissediyorsunuz. Mod bağımlılık gibi bir şey bir kez kullanınca düz hali tat vermiyor. Bir süre PS5 de oynayın bir de mod ile deneyin farkı hissedin.