Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 Bannerlord almayı düşünüyorum. Steam'de fiyatı 12 dolar görmüştüm ancak dolaşırken Taleworlds üzerinden fiyatı 330 lira gözüküyor. Sıkıntısız bir şekilde satın alma yapabilir miyim?
Bannerlord almayı düşünüyorum. Steam'de fiyatı 12 dolar görmüştüm ancak dolaşırken Taleworlds üzerinden fiyatı 330 lira gözüküyor. Sıkıntısız bir şekilde satın alma yapabilir miyim?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Ekim 2025 #2 Alırsınız tabii ki. Sıkıntı çıkmaz.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.007 Çözümler 40 Yer New York 2 Ekim 2025 #3 Tamamen güvenilir orijinal site zaten.
arthurzeze Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #4 Bende bir soru soracağım oradan alınca steamde key olarak mı etkinleştirliyor yoksa platform gibi mi?
Bende bir soru soracağım oradan alınca steamde key olarak mı etkinleştirliyor yoksa platform gibi mi?
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #5 arthurzeze dedi: Bende bir soru soracağım oradan alınca steamde key olarak mı etkinleştirliyor yoksa platform gibi mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam, steam key olarak verdi.
arthurzeze dedi: Bende bir soru soracağım oradan alınca steamde key olarak mı etkinleştirliyor yoksa platform gibi mi? Genişletmek için tıkla... Ben aldım hocam, steam key olarak verdi.
arthurzeze Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #6 Çiçek0 dedi: Ben aldım hocam, steam key olarak verdi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yüklediyseniz güzel mi alınmaya değer mi kararsız kaldım da biraz.
Çiçek0 dedi: Ben aldım hocam, steam key olarak verdi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yüklediyseniz güzel mi alınmaya değer mi kararsız kaldım da biraz.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #7 arthurzeze dedi: Teşekkürler hocam yüklediyseniz güzel mi alınmaya değer mi kararsız kaldım da biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim ancak oyuna hiç girmedim. Ben de bu seriye ilk kez oynayacağım, okuduklarım heyecanlandırdı ama bakalım.
arthurzeze dedi: Teşekkürler hocam yüklediyseniz güzel mi alınmaya değer mi kararsız kaldım da biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim ancak oyuna hiç girmedim. Ben de bu seriye ilk kez oynayacağım, okuduklarım heyecanlandırdı ama bakalım.
Hyper61 Yoctopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #8 Bende ödeme ekranında başarısız oluyor bir dene belki sende olur.