Y ysfdoruk Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Bannerlord'a yeni başladım ve demircilik yapmak istiyorum. İmparatorlukta olduğunu duydum Puggio'nun fakat 8-9 şehirde bulamadım. Sorun bende mi?
Bannerlord'a yeni başladım ve demircilik yapmak istiyorum. İmparatorlukta olduğunu duydum Puggio'nun fakat 8-9 şehirde bulamadım. Sorun bende mi?
NIKOTIN9 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 Bence sorun sende. Üstten silahları seç ve değeri en düşüğe al. Hançerlerin arasına bak orada olması lazım 9 şehirde mutlaka olur
Bence sorun sende. Üstten silahları seç ve değeri en düşüğe al. Hançerlerin arasına bak orada olması lazım 9 şehirde mutlaka olur
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 1 Ekim 2023 #3 8-9 şehirde arayıp bulamaman imkansız diyebilirim. Dikkatli ararsan çok rahat bulursun.
maxiuss Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 164 Çözümler 5 1 Ekim 2023 #4 ysfdoruk dedi: Bannerlord'a yeni başladım Genişletmek için tıkla... İmparatorluk'ta bulunuyor hocam Pugio. Önceden topladıysanız bir süre olmaz genelde ancak bir de oyun başındaysanız da bir süre sonra birikiyor. Eğer yeni save başladıysanız biraz takılın sonrasında illaki gelecektir.
ysfdoruk dedi: Bannerlord'a yeni başladım Genişletmek için tıkla... İmparatorluk'ta bulunuyor hocam Pugio. Önceden topladıysanız bir süre olmaz genelde ancak bir de oyun başındaysanız da bir süre sonra birikiyor. Eğer yeni save başladıysanız biraz takılın sonrasında illaki gelecektir.