Windows Bağımlısı Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Selam arkadaşlar. Ben bu Mount and Blade error unable to save Game hatasını nasıl çözebilirim? Ne olur biri bana yardım etsin.
Selam arkadaşlar. Ben bu Mount and Blade error unable to save Game hatasını nasıl çözebilirim? Ne olur biri bana yardım etsin.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.321 Makaleler 3 Çözümler 84 18 Ekim 2023 #2 Windows Bağımlısı dedi: Selam arkadaşlar. Ben bu Mount and Blade error unable to save Game hatasını nasıl çözebilirim? Ne olur biri bana yardım etsin. Genişletmek için tıkla... O hata antivirüs'ten kaynaklanıyor. Kapatıp deneyin. Veya gerçekçi modu kapatıp öyle kaydetmeyi deneyin.
Windows Bağımlısı dedi: Selam arkadaşlar. Ben bu Mount and Blade error unable to save Game hatasını nasıl çözebilirim? Ne olur biri bana yardım etsin. Genişletmek için tıkla... O hata antivirüs'ten kaynaklanıyor. Kapatıp deneyin. Veya gerçekçi modu kapatıp öyle kaydetmeyi deneyin.
Windows Bağımlısı Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 taman şimdi deniyorum hayır düzelmedi
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.321 Makaleler 3 Çözümler 84 18 Ekim 2023 #4 Windows Bağımlısı dedi: taman şimdi deniyorum hayır düzelmedi Genişletmek için tıkla... 2 yöntemi de denedin mi?
Windows Bağımlısı dedi: taman şimdi deniyorum hayır düzelmedi Genişletmek için tıkla... 2 yöntemi de denedin mi?
Windows Bağımlısı Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 evet evet
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.321 Makaleler 3 Çözümler 84 18 Ekim 2023 #6 Windows Bağımlısı dedi: evet evet Genişletmek için tıkla... Belgelere girip Mount&Blade Warband Savegames adlı klasörün olduğunu kontrol eder misin?
Windows Bağımlısı dedi: evet evet Genişletmek için tıkla... Belgelere girip Mount&Blade Warband Savegames adlı klasörün olduğunu kontrol eder misin?
Windows Bağımlısı Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #7 hayır mount and blade diye bi klasör yok
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.321 Makaleler 3 Çözümler 84 18 Ekim 2023 #8 Windows Bağımlısı dedi: hayır mount and blade diye bi klasör yok Genişletmek için tıkla... Mount&Blade Warband Savegames Diye bir klasör oluşturup o klasörün içine de Native adında bir klasör oluşturup deneyin.
Windows Bağımlısı dedi: hayır mount and blade diye bi klasör yok Genişletmek için tıkla... Mount&Blade Warband Savegames Diye bir klasör oluşturup o klasörün içine de Native adında bir klasör oluşturup deneyin.
Windows Bağımlısı Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #9 belgelerin içine mi?