Mount and Blade II Bannerlord başlangıç nasıl yapılmalı?

Çok uzun sürmeyecektir. Kervan ve dükkan işi bence çok kârlı değil bu oyunda.
Anladım. O zaman demircilikten istediğim meblaya ulaşıp hem ordumu hemde kendimi geliştirdikten sonra artık kendi krallığımı kurarım.

Tamamdır. Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu arada atlı birlik çoğunluğu olan bir orduya sahip olmak istiyorsanız yanınızda bol bol binek bulundurun hocam. Normal piyade birlikleri atlıya yükseltirken at istiyor.

Bu arada atlı birlik çoğunluğu olan bir orduya sahip olmak istiyorsanız yanınızda bol bol binek bulundurun hocam. Normal piyade birlikleri atlıya yükseltirken at istiyor.

At hem de depo olarak kullanıldığı için envanter kapasitesini bayağı arttırıyor arkadaşın dediği gibi at bulundurun her zaman.

Bununla ilgili sorunu şu anda yaşıyorum hocam. Envanterimde binek olmasına rağmen yükseltirken ''Gerekli: Binek (sende hiç yok)''. Bu neyden kaynaklanıyor acaba? Nasıl bir binek almam gerekli?

Bununla ilgili sorunu şu anda yaşıyorum hocam. Envanterimde binek olmasına rağmen yükseltirken "gerekli: Binek (sende hiç yok)". Bu neden kaynaklanıyor acaba? Nasıl bir binek almam gerekli?

Sizdeki yük beygiri olmasın hocam binek türünde binek atı yazması lazım diye hatırlıyorum. Yani 2 level olan atlardan almanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…