Geralts Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Crack oynarken idam edince herkesle ilişkim azalmasın diye bir mod kullanıyordum "execution relation remover" adında. Şu an oyunun Steam versiyonuna sahibim. Şu an atölye dışı mod indirince çalışmıyor. Bir arternatif mod ya da çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
Crack oynarken idam edince herkesle ilişkim azalmasın diye bir mod kullanıyordum "execution relation remover" adında. Şu an oyunun Steam versiyonuna sahibim. Şu an atölye dışı mod indirince çalışmıyor. Bir arternatif mod ya da çözüm var mı?
E erdembhc Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Oyunun ilk açılış kısmında modu etkinleştirmeyi denedizmi ya da modun sürümü ile oyunun sürümü uymuyor olabilir.
Oyunun ilk açılış kısmında modu etkinleştirmeyi denedizmi ya da modun sürümü ile oyunun sürümü uymuyor olabilir.
Geralts Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 erdembhc dedi: Oyunun ilk açılış kısmında modu etkinleştirmeyi denedizmi ya da modun sürümü ile oyunun sürümü uymuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim herhangi bir mod ile açılmıyor atölye dışından indirilince modu kendim atölyeye ekleyebiliyor muyum Konu kapansın çözüm yok. Son düzenleme: 28 Haziran 2024
erdembhc dedi: Oyunun ilk açılış kısmında modu etkinleştirmeyi denedizmi ya da modun sürümü ile oyunun sürümü uymuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim herhangi bir mod ile açılmıyor atölye dışından indirilince modu kendim atölyeye ekleyebiliyor muyum Konu kapansın çözüm yok.