Çözüm Mount and Blade nasıl Türkçe yapılır?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

T1atar0

Hectopat
Daha fazla  
İlk çıkan M&B oyunu çok popüler değildir fakat hepimizin efsanesi Warband'ın da temelidir, Steam kış indirimlerinde tüm M&B koleksiyonunu tamamlamak adına ilk oyunu da almış bulundum ve seriyi ilk oyundan denemek istedim fakat oyunun Türkçe olmadığın gördüm. Bu beni oldukça şaşırttı çünkü oyuncuların yapımcıları Türk. Biraz araştırınca öğrendimki oyunun son versiyonu aslında Türkçeymiş fakat Steam'de sondan bir önceki versiyonu var. Google'da ve forumlarda da doğru düzgün bir şey bulamadım. Oyunun Türkçe versiyonu olan son versiyonunun Mount&Blade 1.011 / Fall 2009 Enhanced Version file şuradan indirilebildiğini öğrendim. Evet bu güzel bir şey fakat şöyle ki her ne kadar CD key girerek aktifleşitrsenizde, oyunu Steam'den oynuyor olarak görünmüyorsunuz, bu benim için bir sorun bu yüzden acaba Steam'le bunu nasıl uyumlu hale getirebilirim diye düşünürken, linkten indirip kurduğumuz versiyonun tüm dosyalarını Steam'deki oyunun dosyalarına atmak aklıma geldi. Denedim ve oldu, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Herkese iyi oyunlar

Kurulum rehberi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…