405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 8 Aralık 2021 #31 Arkham Kn1ght dedi: Daha konu ile ilgili mesaj yazmayı akıl edemeyen biri gelmiş bana akılla ilgili öğüt vermeye çalışıyor, iyiymiş Genişletmek için tıkla... Doğru, konuda bahsedilen oyunun yapımcısından bahsetmek konu ile ilgili değil, haklısın.
Arkham Kn1ght dedi: Daha konu ile ilgili mesaj yazmayı akıl edemeyen biri gelmiş bana akılla ilgili öğüt vermeye çalışıyor, iyiymiş Genişletmek için tıkla... Doğru, konuda bahsedilen oyunun yapımcısından bahsetmek konu ile ilgili değil, haklısın.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.304 Makaleler 23 Çözümler 20 8 Aralık 2021 #32 Master Of Hackintosh dedi: Doğru, konuda bahsedilen oyunun yapımcısından bahsetmek konu ile ilgili değil. Haklısın. Genişletmek için tıkla... Değil. Ben konuda sorulan soruda oyunun yapımcıları ile ilgili bir şey göremiyorum. Kurguluyorsan senin sorunun.
Master Of Hackintosh dedi: Doğru, konuda bahsedilen oyunun yapımcısından bahsetmek konu ile ilgili değil. Haklısın. Genişletmek için tıkla... Değil. Ben konuda sorulan soruda oyunun yapımcıları ile ilgili bir şey göremiyorum. Kurguluyorsan senin sorunun.