LarexTR Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Mount & blad: Warband oyunu satın almak istiyorum sizce alınır mı? Boşa para vermek istemiyorum. Sistemim çok iyi olmadığı için Bannerlord almıyorum.
Mount & blad: Warband oyunu satın almak istiyorum sizce alınır mı? Boşa para vermek istemiyorum. Sistemim çok iyi olmadığı için Bannerlord almıyorum.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.153 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 14 Nisan 2024 #2 Alınır, ama 8 dolar etmez. İndirimdeyken al 80 cent e kadar düşüyor.
DirectX9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 LarexTR dedi: Mount & blad: Warband oyunu satın almak istiyorum sizce alınır mı? Boşa para vermek istemiyorum. Sistemim çok iyi olmadığı için Bannerlord almıyorum. Genişletmek için tıkla... 8 dolar da eder aslında ama indirimi bekle. Bu arada Warband Bannerlord'dan daha güzel.
LarexTR dedi: Mount & blad: Warband oyunu satın almak istiyorum sizce alınır mı? Boşa para vermek istemiyorum. Sistemim çok iyi olmadığı için Bannerlord almıyorum. Genişletmek için tıkla... 8 dolar da eder aslında ama indirimi bekle. Bu arada Warband Bannerlord'dan daha güzel.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 14 Nisan 2024 #4 İndirimde alın hocam, 25-30 TL civarına düşüyor. Çerez parası. Modlarla vs. çok uzun saatler oynanabilir.
İndirimde alın hocam, 25-30 TL civarına düşüyor. Çerez parası. Modlarla vs. çok uzun saatler oynanabilir.
LarexTR Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #5 GerginGörünüşlüAdam dedi: İndirimde alın hocam, 25-30 TL civarına düşüyor. Çerez parası. Modlarla vs. çok uzun saatler oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Aldım bugün fakat hata alıyorum Xbox'tan aldım
GerginGörünüşlüAdam dedi: İndirimde alın hocam, 25-30 TL civarına düşüyor. Çerez parası. Modlarla vs. çok uzun saatler oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Aldım bugün fakat hata alıyorum Xbox'tan aldım
Deniz Altun Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 258 Çözümler 2 19 Nisan 2024 #6 En son yaz döneminde oynamıştım beğenmemiştim bayağı şey değiştirmişler, kodlarda fena değil alacaklar düşünmesin değer.
En son yaz döneminde oynamıştım beğenmemiştim bayağı şey değiştirmişler, kodlarda fena değil alacaklar düşünmesin değer.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 19 Nisan 2024 #7 Deniz Altun dedi: En son yaz döneminde oynamıştım beğenmemiştim bayağı şey değiştirmişler, kodlarda fena değil alacaklar düşünmesin değer. Genişletmek için tıkla... Warband'a güncelleme mi geldi?
Deniz Altun dedi: En son yaz döneminde oynamıştım beğenmemiştim bayağı şey değiştirmişler, kodlarda fena değil alacaklar düşünmesin değer. Genişletmek için tıkla... Warband'a güncelleme mi geldi?