KORKAZ Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Mount and Blade Warband asker çağırma hilemsi bir mod var mıdır? Mesela bir köye gitmeden asker almak gibi. Ben araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Mount and Blade Warband asker çağırma hilemsi bir mod var mıdır? Mesela bir köye gitmeden asker almak gibi. Ben araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
abdulbasitadam2000 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI A520M-A PRO AMD Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 OC Ventus 2X Black Lexar Thor 8GB x 2 Lexar LNM610 PRO 1TB Enermax StarryFort SF60 Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et