çokmutsuzum Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ben Mount and Blade: Warband oyununa 35-40 tane mod yükledim bu modlar oyun içinde çakışır mı yoksa sadece 1 tanesini mi seçmem lazım?
Merhaba, ben Mount and Blade: Warband oyununa 35-40 tane mod yükledim bu modlar oyun içinde çakışır mı yoksa sadece 1 tanesini mi seçmem lazım?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #2 Çakışmaması için ek şeyler yükleyebiliyorsunuz.
çokmutsuzum Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 ekran dedi: Çakışmaması için ek şeyler yükleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Neler mesela?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #4 Modu nereden yüklediğinizi bağlı hocam tüm modları aynı siteden kumuş olmanız lazım hangi siteden yüklediniz?
Modu nereden yüklediğinizi bağlı hocam tüm modları aynı siteden kumuş olmanız lazım hangi siteden yüklediniz?
çokmutsuzum Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #5 ekran dedi: Modu nereden yüklediğinizi bağlı hocam tüm modları aynı siteden kumuş olmanız lazım hangi siteden yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Steam workshoptan kolay kurmayı seviyorum hocam o yüzden workshop.
ekran dedi: Modu nereden yüklediğinizi bağlı hocam tüm modları aynı siteden kumuş olmanız lazım hangi siteden yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Steam workshoptan kolay kurmayı seviyorum hocam o yüzden workshop.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #6 çokmutsuzum dedi: Steam workshoptan kolay kurmayı seviyorum hocam o yüzden workshop. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam workshopta modları uyarlıyan bir yapay zeka yok bazı mod sitelerinde uyduran bir yapay zeka oluyor kast ettiğim şey oydu.
çokmutsuzum dedi: Steam workshoptan kolay kurmayı seviyorum hocam o yüzden workshop. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam workshopta modları uyarlıyan bir yapay zeka yok bazı mod sitelerinde uyduran bir yapay zeka oluyor kast ettiğim şey oydu.
çokmutsuzum Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #7 ekran dedi: Maalesef hocam workshopta modları uyarlıyan bir yapay zeka yok bazı mod sitelerinde uyduran bir yapay zeka oluyor kast ettiğim şey oydu. Genişletmek için tıkla... Ha anladım hocam sağ olun.
ekran dedi: Maalesef hocam workshopta modları uyarlıyan bir yapay zeka yok bazı mod sitelerinde uyduran bir yapay zeka oluyor kast ettiğim şey oydu. Genişletmek için tıkla... Ha anladım hocam sağ olun.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.474 Çözümler 12 31 Ağustos 2023 #8 Oyuna girerken bir tane seçiyorsun zaten, bütün modlar aynı anda aktif olamaz.