C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 13 Ağustos 2024 #1 Bu oyunda favori modunuz nedir? Ben "crusades and jihads" modunu severim en çok. Native'e göre çok daha detaylı ve güzel bence. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Bu oyunda favori modunuz nedir? Ben "crusades and jihads" modunu severim en çok. Native'e göre çok daha detaylı ve güzel bence.
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 608 Çözümler 3 13 Ağustos 2024 #2 Clemente dedi: Bu oyunda favori modunuz nedir? Ben "crusades and jihads" modunu severim en çok. Native'e göre çok daha detaylı ve güzel bence. Genişletmek için tıkla... adını hatırlamıyorum ama bir mod vardı selçuklular.harzemşahlar vs. çok devlet vardı çok iyi bir moddu
Clemente dedi: Bu oyunda favori modunuz nedir? Ben "crusades and jihads" modunu severim en çok. Native'e göre çok daha detaylı ve güzel bence. Genişletmek için tıkla... adını hatırlamıyorum ama bir mod vardı selçuklular.harzemşahlar vs. çok devlet vardı çok iyi bir moddu
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 13 Ağustos 2024 #3 salamancalar dedi: adını hatırlamıyorum ama bir mod vardı selçuklular.harzemşahlar vs. çok devlet vardı çok iyi bir moddu Genişletmek için tıkla... İki devlet de dediğim modda var. Belki benim dediğimden bahsediyorsundur.
salamancalar dedi: adını hatırlamıyorum ama bir mod vardı selçuklular.harzemşahlar vs. çok devlet vardı çok iyi bir moddu Genişletmek için tıkla... İki devlet de dediğim modda var. Belki benim dediğimden bahsediyorsundur.
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 608 Çözümler 3 13 Ağustos 2024 #4 Clemente dedi: İki devlet de dediğim modda var. Belki benim dediğimden bahsediyorsundur. Genişletmek için tıkla... olabilir aynı moddan bahsediyoruz büyük ihtimal. ben o mod haricinde büyük mod denememiştim ama illakı vardır
Clemente dedi: İki devlet de dediğim modda var. Belki benim dediğimden bahsediyorsundur. Genişletmek için tıkla... olabilir aynı moddan bahsediyoruz büyük ihtimal. ben o mod haricinde büyük mod denememiştim ama illakı vardır
F0rm1ca Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #5 Osmanlı modu.(100 atlıyla Kosova'ya girmek )
grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #6 Diplomacy modu efsanedir