Mount and Blade Warband için güzel mod önerisi

Mesut_CM

Femtopat
Daha fazla  
Mount and Blade Warband grafik ve oynanış bakımından güzel bir mod arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diplomacy 4.Litdum,
Cihat ve haçlılar,
Evlat ( şiddetle tavsiye ederim ),
azgad,
Cry of War - Ottoman,
Perisno,
Prophecy of Pendor,
Floris,
Red Wars,
Between Empires,
Gekokujo,

Ya da Breaking Bad hayranıysan benim modumu oynayabilirsin :)

Grafik ve oynanış için en iyisi Diplomacy4litdum modudur. Native haline sadık kalarak oyunun içeriğini inanılmaz derecede zenginleştiriyor, nativenin eksik yönlerini tamamlıyor ve grafikleri de güzel bir seviyeye getiriyor. Native halinin bir daha yüzüne bakmazsın bu mod varken. Ancak bana göre oyunun en iyi modu Light and Darkness'dir. Oyuna uzun soluklu bir senaryo ekliyor ve yine oynanış için oldukça yenilikçi şeyler var. Fantastik öğeler barındırıyor ve keşfedilecek çok fazla özelliği var. Bir rehber olmadan hepsini kendin bulman onlarca saat sürer. Senaryoyu bitirdikten sonra normal sandbox yapıda devam edebiliyorsun oyuna.

Diplomacy 4.litdum,
Cihat ve haçlılar,
Evlat ( şiddetle tavsiye ederim ),
Azgad,
Cry of war - ottoman,
Perisno,
Prophecy of pendor,
Floris,
Red wars,
Between empires,
Gekokujo,

Ya da Breaking Bad hayranıysan benim modumu oynayabilirsin :)

Teşekkürler bütün modları tek tek inceleyeceğim.

Grafik ve oynanış için en iyisi diplomacy4litdum modudur. Native haline sadık kalarak oyunun içeriğini inanılmaz derecede zenginleştiriyor, nativenin eksik yönlerini tamamlıyor ve grafikleri de güzel bir seviyeye getiriyor. Native halinin bir daha yüzüne bakmazsın bu mod varken. Ancak bana göre oyunun en iyi modu light and Darkness'dir. Oyuna uzun soluklu bir senaryo ekliyor ve yine oynanış için oldukça yenilikçi şeyler var. Fantastik öğeler barındırıyor ve keşfedilecek çok fazla özelliği var. Bir rehber olmadan hepsini kendin bulman onlarca saat sürer. Senaryoyu bitirdikten sonra normal sandbox yapıda devam edebiliyorsun oyuna.

Sağ ol onları da tek tek inceleyeceğim.

The last days of the Third age.
İn the name of jerusalem.
Anno dominni 1257.
Hispania 1200.
Nova aetas.
A Clash of kings.

Teşekkürler hepsine teker teker bakış atacağım.

Osmanlı modu vardı güzel bayağı.

Teşekkürler buna da bir göz atacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı