Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi khudan şehri benim toprağımdı rodok krallığına geçmiş. Herhangi savaş durumunda değiliz. EK: Birkaç şehir kale de aynı şekilde olmuş savaş ilan etmeden geri almamın yolu yok mu?
Başlıkta da gördüğünüz gibi khudan şehri benim toprağımdı rodok krallığına geçmiş. Herhangi savaş durumunda değiliz. EK: Birkaç şehir kale de aynı şekilde olmuş savaş ilan etmeden geri almamın yolu yok mu?
Çözüm U U ULSDRTR 18 Ekim 2023 Sm4sh5 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi khudan şehri benim toprağımdı rodok krallığına geçmiş. Herhangi savaş durumunda değiliz. EK: Birkaç şehir kale de aynı şekilde olmuş savaş ilan etmeden geri almamın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam asker yoksa alırlar direk. Birinci ihtimal bu. İkinci ihtimal ise şehri derebeylerinden birine verdiysen o isyan ederse direkt gider.
Sm4sh5 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi khudan şehri benim toprağımdı rodok krallığına geçmiş. Herhangi savaş durumunda değiliz. EK: Birkaç şehir kale de aynı şekilde olmuş savaş ilan etmeden geri almamın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam asker yoksa alırlar direk. Birinci ihtimal bu. İkinci ihtimal ise şehri derebeylerinden birine verdiysen o isyan ederse direkt gider.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 17 Ekim 2023 #2 Garnizona az birlik koyduysanız ya da hiç birlik koymadıysanız ele geçirilme olasılığı yüksek.
KS KS Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #3 576864 dedi: Garnizona az birlik koyduysanız ya da hiçbirlik koymadıysanız ele geçirilme olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Her şehrimde ve kalemde 500 üstü asker vardı bayağıdır oynuyorum.
576864 dedi: Garnizona az birlik koyduysanız ya da hiçbirlik koymadıysanız ele geçirilme olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Her şehrimde ve kalemde 500 üstü asker vardı bayağıdır oynuyorum.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 Sm4sh5 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi khudan şehri benim toprağımdı rodok krallığına geçmiş. Herhangi savaş durumunda değiliz. EK: Birkaç şehir kale de aynı şekilde olmuş savaş ilan etmeden geri almamın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam asker yoksa alırlar direk. Birinci ihtimal bu. İkinci ihtimal ise şehri derebeylerinden birine verdiysen o isyan ederse direkt gider. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2023 Çözüm
Sm4sh5 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi khudan şehri benim toprağımdı rodok krallığına geçmiş. Herhangi savaş durumunda değiliz. EK: Birkaç şehir kale de aynı şekilde olmuş savaş ilan etmeden geri almamın yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam asker yoksa alırlar direk. Birinci ihtimal bu. İkinci ihtimal ise şehri derebeylerinden birine verdiysen o isyan ederse direkt gider.
KS KS Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 ULSDRTR dedi: Hocam asker yoksa alırlar direk. Birinci ihtimal bu. İkinci ihtimal ise şehri derebeylerinden birine verdiysen o isyan ederse direkt gider. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal derebeyi ama hangisi atadığımı hatırlamıyorum Bulursam vuracağım boynunu.
ULSDRTR dedi: Hocam asker yoksa alırlar direk. Birinci ihtimal bu. İkinci ihtimal ise şehri derebeylerinden birine verdiysen o isyan ederse direkt gider. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal derebeyi ama hangisi atadığımı hatırlamıyorum Bulursam vuracağım boynunu.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #6 @Sm4sh5 İyi oyunlar
KS KS Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #7 ULSDRTR dedi: @Sm4sh5 iyi oyunlar Genişletmek için tıkla... Sağ ol reis.