Mount and Blade Warband koltuklanmış kargı vuruşu nasıl yapılır?

Fatih Bayraktar

Centipat
Daha fazla  
Herkse öncelikle selamünaleyküm. Sorum yukarıdaki gibi YouTube'dan ve benzer sitelerden öğrenmeye çalıştım ama beceremedim şu vuruşun nasıl yapıldığını öğretebilecek birisi varsa bana yardımcı olsun.

Elinde kargı varken atı süreceksin. Atın hızlanması lazım geriden başlayıp rakibe tutturacaksın. Hızlanman lazım sadece. Hızlandıkça kargıyı öne eğecek zaten.

Öncelikle ayarlardan kargıyı otomatikte olması gerekiyor. Sonra mızrak gibi silahların altında kargı yazar. Onu atın üstünde elinize alın. Atla koşmaya başlayın elinizdeki mızrak aşağı doğru otomatik inecek yatay tutacak. Sonra rakipe dümdüz koşup mızrağın ucunu denk getirin. Bu kadar. Sol tıka basmayın.

Ben at üstündeyken uzaklaşıp açık alanda hız alıp rakibin üstüne doğru giderken bazen otomatik bazen X tuşuna basarak manuel olarak koltuklanmış kargı yapıyordum. Karakter elindeki kargıyı eğince rakibin üstüne dümdüz yürüyün, siz click atmadan kendisi zaten vuruş yapmış olacak.

teşekkürler hemen bi becermeye çalışayım

teşekkürler hemen bi becermeye çalışaytım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…