Mount and Blade Warband Microsoft Visual C++ hatası

Shinra06

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu sıralar eskisi gibi Warband oynamaya başladım ve bir de mod ile oynayayım dedim. Between empires modunu buldum ve çok hoşuma gittiği için kurdum. Mod güzel fakat savaşın ortasında bir anda Microsoft Visual C++ hatası veriyor. İnternete baktığımda Microsoft Visual C++'nin silinip tekrar yüklenmesini söylemiş ve ben de uyguladım fakat işe yaramadı. Başka bir çözümün daha olduğu bunda ise CMD'ye komut girildiğini gördüm ve ben bunu da uyguladım fakat hiçbir işe yaramadı. Sizce ne yapmalıyım?

Sistem:
  • RTX 3060 12 GB.
  • 32 GB 3600MHz RAM.
  • Ryzen 5 5600 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu sıralar eskisi gibi Warband oynamaya başladım ve bir de mod ile oynayayım dedim. Between empires modunu buldum ve çok hoşuma gittiği için kurdum. Mod güzel fakat savaşın ortasında bir anda Microsoft Visual C++ hatası veriyor. İnternete baktığımda Microsoft Visual C++'nin silinip tekrar yüklenmesini söylemiş ve ben de uyguladım fakat işe yaramadı. Başka bir çözümün daha olduğu bunda ise CMD'ye komut girildiğini gördüm ve ben bunu da uyguladım fakat hiçbir işe yaramadı. Sizce ne yapmalıyım?

Sistem:
  • RTX 3060 12 GB.
  • 32 GB 3600MHz RAM.
  • Ryzen 5 5600 işlemci.
Hocam denetim masasından program kaldıra tıklayın. C++ olan örnek olarak aşağıdakilerden vereyim.
1728996314590.png

Böyle C++ varsa hepsini kaldırın.

Kaldırdıktan sonra linktekini indirin.

Dosya Ekleri

• 1728996323942.png
    1728996323942.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 22
Hocam denetim masasından program kaldıra tıklayın. C++ olan örnek olarak aşağıdakilerden vereyim.
Eki Görüntüle 2329983
Böyle C++ varsa hepsini kaldırın.

Kaldırdıktan sonra linktekini indirin.
Denedim hocam işe yaramadı.

Oyun ayarlarına girip ekran sekmesinde bulunan "Dokuları İhtiyaç Halinde Yükle" seçeneğini işaretleyip denediniz mi?
Bunu da denedim yine düzelmedi hocam.

Oyunu satın mı aldınız. Eğer satın aldıysanız oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Ya da silip yükleyin.
Yaptım olmadı hocam.

Peki bu sorunun modlardan kaynaklanmadığına emin misiniz? Modsuz oynadığınızda da bu sorunu yaşıyor musunuz?

Modsuz denemedim deneyeyim öyle yazayım.

Peki bu sorunun modlardan kaynaklanmadığına emin misiniz? Modsuz oynadığınızda da bu sorunu yaşıyor musunuz?

Hocam modsuzda hızlı savaş'da herhangi bir sıkıntı çıkmıyor herhalde mod ile ilgili bir durum. Bu durumda bu mod ile oynayamayacak mıyım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı