5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ekim 2023 #1 RAM 16 GB RAM Ekran kartı RTX 4060 LAPTOP GPU İşlemci AMD Ryzen 5 7640HS w/ Radeon 760M Graphics Yukarıda yazıldığı gibi bir sistem kullanıyorum ancak Warband'da yalnızca Osmanlı modunda runtime error alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim?
Yukarıda yazıldığı gibi bir sistem kullanıyorum ancak Warband'da yalnızca Osmanlı modunda runtime error alıyorum bu hatayı nasıl çözebilirim?
Obito02 Centipat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 31 Ekim 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu isterseniz bir izleyin. Yardımcı olur belki. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu isterseniz bir izleyin. Yardımcı olur belki.
KS KS 5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Ekim 2023 #3 Obito02 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu isterseniz bir izleyin yardımcı olur belki. Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı çözdüm. Artı 0 Eksi
Obito02 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu isterseniz bir izleyin yardımcı olur belki. Genişletmek için tıkla... Hocam hatayı çözdüm.
A Agora Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #4 520192 dedi: Hocam hatayı çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025 Artı 0 Eksi