Mount and Blade Warband'e nasıl başlanır?

tuna3475

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Mount and Blade Warband'a yeni başladım. Pek bir şey bilmiyorum oyunda neler yapılması gerekir? Para kasmak için ne yapmam lazım? Tam bilmiyorum bana madde madde 0'dan ne yapmalıyım konusunda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben Mount and Blade Warband'a yeni başladım. Pek bir şey bilmiyorum oyunda neler yapılması gerekir? Para kasmak için ne yapmam lazım? Tam bilmiyorum bana madde madde 0'dan ne yapmalıyım konusunda yardımcı olur musunuz?
Aklınıza bir şey takılırsa yardımcı olurum.

Açık açık belli aslında ne yapacağınız. Kendi seçiminize bağlı direk krallık kurabilir ya da komutan veya derebeyi olup krallara çalışabilirsiniz. Size kalmış zaten oyun karışık değil ne yapacağınız belli tamamen. Yukardaki atılan rehberi okuyun. Para kasmak için tavsiyem; Hanlardan piyasacı adamlardan hangi ürünün nerde düşük nerede yüksek olduğuna bakın. Genellikle şarap oluyor. Ucuzdan tüm paranızla şarap alın ve pahalı olan yere satın paranız çok fazla katlanıyor.

Aklınıza bir şey takılırsa yardımcı olurum.

Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

Hocam internetten Warband serisi çeken kişileri izleyin ve oyunu oynamaya başlayın. Çok kısa sürede öğrenirsiniz zaten oyunun mantığı çok basit. Forumlardaki rehberleri okumakla uğraşmayın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı