Mount & Blade 2 Bannerlord para kasma

• Konuyu başlatan enes3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.119

enes3

Hectopat
Mount & Blade 2 Bannerlord'ta demircilikte çift elli kılıçlarda parçaları aştım elraen de videosunu izleyip onun yaptığı kılıcı da yaptım ona 80 bin verirken bana 8 bin mi ne veriyor, en fazla 20 yapabildim. Ne yaparsam pahalı satarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demircilik yeteneğinde bir perk var. Satılan silahların fiyat dezavantajı -%50 gibi bir şey. Onu açarsan ürettiğin silahlarda ciddi fiyat artışı olur. Ticaret yeteneğinde satılan ekipmanların fiyatını arttıran bir perk de var. Haydutluk yeteneğinin ileri seviyelerinde de ekipman fiyatlarını arttıran bir perk vardı ama çok gerekli değil. Zaten sadece demircilikte bulunan perk bile fazla fazla yetiyor. Ayrıca çift elli kılıç üretirken silahın hem çift el hem tek el seçeneğinin olmasına dikkat et. İki kullanım şeklini de destekleyen kılıçlar daha değerlidir. Ben kabza hariç tüm parçaları 5. seviyeden seçiyorum. Kabzayı 4. seviye bir model kullanıyorum 5. seviye kabzalarda tek el desteği bulunmadığı için. Bu şekilde üretirsen ve kılıcın da kör,paslı gibi negatif özellikler barındırmıyorsa çok pahalı silahlar elde edersin. Tabi negatif özelliğin olma ihtimali ürettiğin silahın zorluğu ile senin demircilik yeteneğin arasındaki farka bağlı. Yüksek demircilik yeteneklerinde kötü silah üretme şansın bayağı azalır.

Her parçayı en uzun boyuta al. Daha yüksek para geliyor diye biliyorum. Bir de updateler ile değişmiş olabilir. Baya bir şey değişti ticaret ile alakalı.

En uzun boyut veya şöyle böyle yap diyenlere bakma fazla mevzu demircilik perklerinde %50 satış kazancı ve ticaretteki satış perkleri (ekipmanlar için) vede ürettiğin itemin ismindeki dengeli efsanevi gibi iyi olduğunu belirten isim takısına bak demirciliğin 200 e ulaşınca açılan perk ile çok değerli kılıçlar üretebileceksin ufak bir şans ile bu arada son gelen yamalar ile fiyatları biraz ucuzlatmışlar 2 3 yıl öncesine göre şuan 80k lık item 50k falan olarak düşünebilirsin

En uzun boyut veya şöyle böyle yap diyenlere bakma fazla mevzu demircilik perklerinde %50 satış kazancı ve ticaretteki satış perkleri (ekipmanlar için) ve de ürettiğin itemin ismindeki dengeli efsanevi gibi iyi olduğunu belirten isim takısına bak demirciliğin 200'e ulaşınca açılan perk ile çok değerli kılıçlar üretebileceksin ufak bir şans ile bu arada son gelen yamalar ile fiyatları biraz ucuzlatmışlar 2 3 yıl öncesine göre şu an 80klık item 50k falan olarak düşünebilirsin.

Ben en fazla 12K üretebiliyorum malzemeleride Pugio eriterek yapıyorum öyle yapa yapa 800k yaptım daha fazla için üst düzey çelik gerekiyorda oda zor oluyor bu kılıcı bile yaparken zor buluyorum malzemeleri.

Ben en fazla 12K üretebiliyorum malzemeleride Pugio eriterek yapıyorum öyle yapa yapa 800k yaptım daha fazla için üst düzey çelik gerekiyorda oda zor oluyor bu kılıcı bile yaparken zor buluyorum malzemeleri.
Ben gönderli silah üretiyorum usta işi silahlar 50k civarı bir fiyatta üretiliyor efsanevi olursa 75k falan olabiliyor ama usta işi dengeli falanda iyi para ediyor tek seferde 6 7 tane üretebiliyorum ve 4 iyi çelik 3 odun 1 kömür istiyor sadece ve 40 50k cepte :D
Gönderli silahın tarifide şöyle ; Uzun Gönderli Pala başı (V) , Çifte kancalı kanat (V) , Kürlenmiş Mızrak sapı (V) , Tamasken çeliğinden perçinli mızrak kabza başı (V)

Sadece sapın boyunu en kısaya alıyorsun o kadar savaşlarda kullanmalık bir silah olamayacak kadar hakimiyeti zor bir silah ama senin keyfine kalmış fiyatı ve malzemeleri açısından gayet iyi bir silahtır

Not: Kendi kayıt dosyamda 250 demircilik yeteneğine sahibim ve %50 silah satış cezası indirimi perki açık halde bu fiyatları görebiliyorum. Ticaret kısmında ise 25 yetenekte açılan ekipman satış cezası indirimi de aktiftir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı