Çözüldü Mount & Blade Bannerlord açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Bayburt
RAM
8 GB
Ekran kartı
Rtx 4060
İşlemci
i7 12650H
Merhaba, Mount and Blade Bannerlord indirdim ancak dosya açılmıyor. İşletim sistemim Windows 10 Pro, driverlar güncel. Cihaz Acer Nitro 5. bu hatayı alıyorum, diğer kullanıcılar bu EXE'yi çalıştırdığını söylemiş.
Diğer Bannerlord adlı EXE'de ise hiç tepki almıyorum. Oyunu malum siteden indirdim.

@333365
@Adrastos

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-22-23-58-17-714_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-12-22-23-58-17-714_com.miui.gallery.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
Çözüm
Hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım kaldırıp tekrar yükleyin belki çalışır.
Kaldırıp tekrar yüklemeyi ben de düşündüm tabii ki ancak internetim kötü. Oyun indirmekle uğraşmak zor oluyor o yüzden. Sabit olmayan 1.5 mbps indirme hızı ve sık sık hatalarla beraber 15 saat buluyor indirme.
Sorunu çözüme kavuşturabilecek biri olursa sevinirim.

Konuya güncelleme yapayım, program files x86 klasöründen çalıştırınca oyun açıldı. Sorunum çözüldü.
Orijinal değil. 1.2.12

Silip Windows güvenliğini kapatıp baştan kurabilirsin. Mod yüklediysen yanlış yüklemiş olabilirsin sil yükle yapman gerekir ve oyunu Launcher'dan başlatmayı dene.

Silip Windows güvenliğini kapatıp baştan kurabilirsin. Mod yüklediysen yanlış yüklemiş olabilirsin sil yükle yapman gerekir ve oyunu Launcher'dan başlatmayı dene.
Launcher exe dosyasında da aynı şekilde hiçbir tepki vermiyor.
Windows güvenliği kapalı. Mod yüklemedim.
Oyunu torrent ile kaydedilen oyunlar klasörüne yükledim.

Launcher EXE dosyasında da aynı şekilde hiçbir tepki vermiyor.
Windows güvenliği kapalı. Mod yüklemedim.

1.2.11 ya da 1.2.10 sürümünü bulun onlar sorunsuz. Orijinal olarak alın rahat edin böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.

Oyunu saniyede 1.5 MB indirme hızıyla uzun bir uğraşla yükledim.
Tekrardan uğraşmak istemiyorum bunu çalıştırma imkanım yok mu?

Artı -1 Eksi
Kaldırıp tekrar yüklemeyi ben de düşündüm tabii ki ancak internetim kötü. Oyun indirmekle uğraşmak zor oluyor o yüzden. Sabit olmayan 1.5 mbps indirme hızı ve sık sık hatalarla beraber 15 saat buluyor indirme.
Sorunu çözüme kavuşturabilecek biri olursa sevinirim.

Konuya güncelleme yapayım, program files x86 klasöründen çalıştırınca oyun açıldı. Sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı