lahmacunluyumurta Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Dostlar iyi sosyaller oyunda batanyalılardanım. Lageta şehrini 3 kez kuşattım üçünü de aldım fakat bana hiçbir şekilde vermiyor. Bunun doğal olarak çözüm yolu var mıdır? Ya da darbe modu var mı oyunda?
Dostlar iyi sosyaller oyunda batanyalılardanım. Lageta şehrini 3 kez kuşattım üçünü de aldım fakat bana hiçbir şekilde vermiyor. Bunun doğal olarak çözüm yolu var mıdır? Ya da darbe modu var mı oyunda?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.025 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 20 Temmuz 2024 #2 Bildiğim kadarıyla Diplomacy moduyla yapabiliyordunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bildiğim kadarıyla Diplomacy moduyla yapabiliyordunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et