Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #11 Co Op modu gelirse dadından yinmez. Sırf bu co op olayı, Bannerlord'u çok fazla öne taşır.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #12 Ben yazın oynamıştım 80-90 saat. Gayet güzeldi. Son güncellemelerden sonra baktım iyice geliştirmişler. Alabilirsin yani.
Ben yazın oynamıştım 80-90 saat. Gayet güzeldi. Son güncellemelerden sonra baktım iyice geliştirmişler. Alabilirsin yani.
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 6 Mart 2021 #13 Kaday Tegin dedi: Ben yazın oynamıştım 80-90 saat. Gayet güzeldi. Son güncellemelerden sonra baktım iyice geliştirmişler. Alabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşşim
Kaday Tegin dedi: Ben yazın oynamıştım 80-90 saat. Gayet güzeldi. Son güncellemelerden sonra baktım iyice geliştirmişler. Alabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeşşim
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 6 Mart 2021 #14 Atakan D. dedi: Co Op modu gelirse dadından yinmez. Sırf bu co op olayı, Bannerlord'u çok fazla öne taşır. Genişletmek için tıkla... Co-op planlarımızda yok diyorlar.
Atakan D. dedi: Co Op modu gelirse dadından yinmez. Sırf bu co op olayı, Bannerlord'u çok fazla öne taşır. Genişletmek için tıkla... Co-op planlarımızda yok diyorlar.
oyunmutlusu Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #15 Bence alınır güncelleme ile giderek düzeliyor eskiden en düşük 50FPS iken şu an iyi(gölge ve suyu düşüğe aldım)60FPS
Bence alınır güncelleme ile giderek düzeliyor eskiden en düşük 50FPS iken şu an iyi(gölge ve suyu düşüğe aldım)60FPS
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #16 Hocam oyun artık çok daha iyi seviyede. İlk çıktığı zamanki gibi saçma buglar yok. Ben galiba 50 saat falan oynadım ve çok akıcı bir oyun. Epic Games indirimlerinden ucuza kapatabilirseniz kesinlikle alın derim.
Hocam oyun artık çok daha iyi seviyede. İlk çıktığı zamanki gibi saçma buglar yok. Ben galiba 50 saat falan oynadım ve çok akıcı bir oyun. Epic Games indirimlerinden ucuza kapatabilirseniz kesinlikle alın derim.