Y yardımma Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 111 11 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar bir krallığın bağlılığına yemin edeceğim fakat ile -10 ilişki gerekir diyor, yazı çıkmamış bu oyunun teknik hataları bitirdi beni yeter ya, ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2020
Arkadaşlar bir krallığın bağlılığına yemin edeceğim fakat ile -10 ilişki gerekir diyor, yazı çıkmamış bu oyunun teknik hataları bitirdi beni yeter ya, ne yapacağım?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #2 Hata değil ki? İlişkinizi yükseltmeniz lazım. Kim bilir eksi kaça düşürdünüz ilişkiyi.
Y yardımma Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 111 13 Eylül 2020 #3 Kemânkeş- dedi: Hata değil ki? İlişkinizi yükseltmeniz lazım. Kim bilir eksi kaça düşürdünüz ilişkiyi. Genişletmek için tıkla... Düşürmedim batıyla savaştaydım barıştım onlarla alakası yok.
Kemânkeş- dedi: Hata değil ki? İlişkinizi yükseltmeniz lazım. Kim bilir eksi kaça düşürdünüz ilişkiyi. Genişletmek için tıkla... Düşürmedim batıyla savaştaydım barıştım onlarla alakası yok.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #4 Savaşta oluğunuz krallıktan hiç lord infaz ettiniz mi?
Y yardımma Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 111 13 Eylül 2020 #5 Kemânkeş- dedi: Savaşta oluğunuz krallıktan hiç lord infaz ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sırf onur kaybetmemek için kralı bile infaz etmedim.
Kemânkeş- dedi: Savaşta oluğunuz krallıktan hiç lord infaz ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sırf onur kaybetmemek için kralı bile infaz etmedim.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Eylül 2020 #6 Savaşta olduğun ailelerin barışta olduğunuz ailelerle bağlantısı varsa ilişki yine de düşer. (Kız alma/verme gibi.)
Savaşta olduğun ailelerin barışta olduğunuz ailelerle bağlantısı varsa ilişki yine de düşer. (Kız alma/verme gibi.)