Steam Mount & Blade II: Bannerlord $9.99

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Mount & Blade II: Bannerlord, Steam’de %50 indirimle $9.99!

Klasik aldığı indirim. Epic’ten daha uyguna Steam’de satılıyor, bilginize.

Teklifin geçerlilik süresi: 26 Mart

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bannerlord için mükemmel fiyat. Fiyatı ne olursa olsun, Steam'den alınmalı. Mod işi kritik bu oyunda.

@SkuggaKnight, Kesinlikle alın hocam, sonuna kadar değer. Hem temel oyun hem de modlarla inanılmaz zevkli. Uzun ömürlü, saatlerinizi rahatlıkla gömebileceğiniz bir yapım.
Sanırım bir ay daha oruç tutmam gerekecek gibi duruyor o zaman 😃. Teşekkür ediyorum hocam.

Ben oyunu aldım fakat oynamadım. @SkuggaKnight hocam almalı, ben başlamalıyım. Çok yakın tanıdığımdan 100+ saat izledim ama. :D
1773945915061.png

8 yıllık hasretten sonra alamadığım oyun. İndirimlerden başlamadan önce çok alışveriş yaptım. Alsam mı acaba?

Elinize sağlık @swaghos hocam.

Almayın hocam hiç iyi değil benim 1000 saatim var ama kesinlikle önermiyorum.

Şuraya nokta koyayım rezalet bir yönetim oyun sık sık çöküyor. Adamlar oyunu yapıp modcuların önüne atıyor community olmasa bu kadar ilerlemezdi oyun.

Evet bu olay tek başına oyunu almamak için sebep. Son güncellemeden sonra beceriksiz herifler modlarla uyumsuz hale getirmişler 10 Mod'dan 8'inde crash veriyor oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı