iOzzyMan Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Bannelord'da mod yükleyecektim ve böyle bir sorunla karşılaştım aslında mod yüklüydü DLL yüklüydü. Hatta unblockdll yaptım. Yine düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Bannelord'da mod yükleyecektim ve böyle bir sorunla karşılaştım aslında mod yüklüydü DLL yüklüydü. Hatta unblockdll yaptım. Yine düzelmedi.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.407 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #2 iOzzyMan dedi: Bannelord'da mod yükleyecektim ve böyle bir sorunla karşılaştım aslında mod yüklüydü DLL yüklüydü. Hatta unblockdll yaptım. Yine düzelmedi. Eki Görüntüle 1671737 Eki Görüntüle 1671737 Genişletmek için tıkla... Oyununuzun sürümü ne ve kullandığınız modu atar mısınız?
iOzzyMan dedi: Bannelord'da mod yükleyecektim ve böyle bir sorunla karşılaştım aslında mod yüklüydü DLL yüklüydü. Hatta unblockdll yaptım. Yine düzelmedi. Eki Görüntüle 1671737 Eki Görüntüle 1671737 Genişletmek için tıkla... Oyununuzun sürümü ne ve kullandığınız modu atar mısınız?
makan4154 Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 9 17 Şubat 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 2 Nisan 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et