V VOLUSPA1 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 38 2 Nisan 2020 #1 Öncelikle herkese merhaba. Bannerlord 2 almayı düşünüyorum. Fakat sistemim yeter mi diye sormak istiyorum size. Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 series. İşlemci: Intel Core i3 8100 3.7 GHz. RAM: 8 GB. Kaldırır mı? Yorumlara yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2020
Öncelikle herkese merhaba. Bannerlord 2 almayı düşünüyorum. Fakat sistemim yeter mi diye sormak istiyorum size. Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 series. İşlemci: Intel Core i3 8100 3.7 GHz. RAM: 8 GB. Kaldırır mı? Yorumlara yazarsanız sevinirim.
abraham42 Centipat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 2 Nisan 2020 #2 8 GB RAM yetersiz kalabilir.
TheKiller44 Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 726 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #3 Hocam ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım. Biraz araştırdım aşağıdaki şekilde bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre 30-40 FPS de oynayabilirsiniz fakat ayarlarınız düşükte olmalı.
Hocam ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım. Biraz araştırdım aşağıdaki şekilde bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre 30-40 FPS de oynayabilirsiniz fakat ayarlarınız düşükte olmalı.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 2 Nisan 2020 #4 Maalesef yetersiz. Düşük ayarlarda oynasan bile, zevk vermez.
V VOLUSPA1 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 38 2 Nisan 2020 #5 TheKiller44 dedi: Hocam ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım. Biraz araştırdım aşağıdaki şekilde bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre 30-40 FPS de oynayabilirsiniz fakat ayarlarınız düşükte olmalı. Genişletmek için tıkla... eyvallah reis sağolasın
TheKiller44 dedi: Hocam ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım. Biraz araştırdım aşağıdaki şekilde bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre 30-40 FPS de oynayabilirsiniz fakat ayarlarınız düşükte olmalı. Genişletmek için tıkla... eyvallah reis sağolasın
emirlsh Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 AMD Radeon 5 grapich ekran kartım kaldırır mı hocam?