Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Steam kış indiriminde Mount & Blade'i gördüm, ben de almak istedim. Oyunu çok beğendim fakat yama nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir video da bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İyi forumlar dilerim Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba. Steam kış indiriminde Mount & Blade'i gördüm, ben de almak istedim. Oyunu çok beğendim fakat yama nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir video da bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İyi forumlar dilerim
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 30 Aralık 2020 #2 Oyuna baslarken dil soruluyor, Türkçe seçebilirsiniz. Yamalık bir durum yok. Son düzenleme: 30 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
KS KS Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 VGAMonitorluAdam dedi: Oyuna baslarken dil soruluyor, Türkçe seçebilirsiniz. Yamalık bir durum yok. Eki Görüntüle 808173 Genişletmek için tıkla... Warband değil normal Mount & Blade ama. Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Oyuna baslarken dil soruluyor, Türkçe seçebilirsiniz. Yamalık bir durum yok. Eki Görüntüle 808173 Genişletmek için tıkla... Warband değil normal Mount & Blade ama.