Z Zevro Femtopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Warband tavsiye eder misiniz yoksa üstüne para koyup Bannerlord mu alınmasını tavsiye edersiniz? Warband ve Bannerlord indirime girer mi? Girerse ne zaman girer?
Warband tavsiye eder misiniz yoksa üstüne para koyup Bannerlord mu alınmasını tavsiye edersiniz? Warband ve Bannerlord indirime girer mi? Girerse ne zaman girer?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 5 Mart 2023 #2 Zevro dedi: Warband tavsiye eder misiniz yoksa üstüne para koyup Bannerlord mu alınmasını tavsiye edersiniz? Warband ve Bannerlord indirime girer mi? Girerse ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz iyiyse Bannerlord alın. Warband eskisi gibi tatmin etmez artık.
Zevro dedi: Warband tavsiye eder misiniz yoksa üstüne para koyup Bannerlord mu alınmasını tavsiye edersiniz? Warband ve Bannerlord indirime girer mi? Girerse ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz iyiyse Bannerlord alın. Warband eskisi gibi tatmin etmez artık.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2023 #3 Warband'ı ücretsiz bir Steam hesabı bulup şifre-kullanıcı adı giriş yapıp oynuyordum. Google'da ücretsiz Steam hesapları yazıp bakabilirsiniz.
Warband'ı ücretsiz bir Steam hesabı bulup şifre-kullanıcı adı giriş yapıp oynuyordum. Google'da ücretsiz Steam hesapları yazıp bakabilirsiniz.
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.069 Çözümler 7 5 Mart 2023 #4 Zevro dedi: Warband tavsiye eder misiniz yoksa üstüne para koyup Bannerlord mu alınmasını tavsiye edersiniz? Warband ve Bannerlord indirime girer mi? Girerse ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşında dediği gibi, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz ancak eskisi gibi pek tatmin etmiyor. Bannerlord daha iyi bir seçim olacaktır.
Zevro dedi: Warband tavsiye eder misiniz yoksa üstüne para koyup Bannerlord mu alınmasını tavsiye edersiniz? Warband ve Bannerlord indirime girer mi? Girerse ne zaman girer? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşında dediği gibi, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz ancak eskisi gibi pek tatmin etmiyor. Bannerlord daha iyi bir seçim olacaktır.
Z Zevro Femtopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 Peki indirime girer mi Bannerlord?
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.069 Çözümler 7 5 Mart 2023 #6 Zevro dedi: Peki indirime girer mi Bannerlord? Genişletmek için tıkla... Bahar indirimleri ile girme ihtimali var sanırsam hocam. Emin değilim yanlış bilgi vermiş olmayayım. Arkadaşında dediği gibi Game Pass'e de bakabilirsiniz.
Zevro dedi: Peki indirime girer mi Bannerlord? Genişletmek için tıkla... Bahar indirimleri ile girme ihtimali var sanırsam hocam. Emin değilim yanlış bilgi vermiş olmayayım. Arkadaşında dediği gibi Game Pass'e de bakabilirsiniz.
l1dev Megapat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #7 30 liraya Xbox Game Pass aboneliği alıp Bannerlord oynayabilirsiniz.
TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 5 Mart 2023 #8 Bannerlord game pass'de var warbandı da demo indirip internetteki serial keylerin birini girerseniz çalışır.
Bannerlord game pass'de var warbandı da demo indirip internetteki serial keylerin birini girerseniz çalışır.
MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #9 Zevro dedi: Peki indirime girer mi Bannerlord? Genişletmek için tıkla... İki oyunda indirimde koş al bir daha zor 24 TL Warband aldım ben hemen.
Zevro dedi: Peki indirime girer mi Bannerlord? Genişletmek için tıkla... İki oyunda indirimde koş al bir daha zor 24 TL Warband aldım ben hemen.