Mount & Blade Warband kasıyor

Cavarly011

Hectopat
Öncelikle selamun aleykum arkadaşlar:

Sistemim:
4 GB RAM.
2.2 GHz 2X işlemci ve;
2 GB ekran kartım var.

Ve bende oyun savaştayken DirectX 9'da 20-30 FPS'lerde geziniyor ama anlamadığım şey arkadaşımın PC'si 2 GB RAM 1 GB ekran kartı ve DDR2 sistemi var benimki gibi. Ama o son grafiklerde hiç kasmadan oynayabiliyor, HDR modunda bile. Neden böyle bileniniz varsa yardım ederseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 GB ekran kartı bilgisi yetmez. Önemli olan VRAM değil GPU'nun kendisidir.

Ekran kartınız yetersiz geliyor olabilir. Çözünürlüğü düşürdünüz mü?

DirectX 7'ye alıp deneyebilir misiniz?
DirectX 7 de kasmıyor ama grafikleri kötü directX 9 da savaşta ve 30 fps kale kuşatırkende 20 fpsi geçmiyor
Arkadaşlar dediğiniz doğrudur bende katılıom ama anlamadığım şey şu benim sistemim arkadaşımınkinden iyi olmasına rağmen o rahat 70 fps alıo son grafikte

Ben Intel HD Graphics ile gayet akıcı oynayabiliyordum
İşlemci: Intel Celeron G1610
Ekran kartı: Yoktu.

480P Very Low ayarlarda eski masaüstü bilgisayarımda ort. 40 FPS ile oynardım. 1080p Ultra oynayınca, ben oyun oynamıyormuşum diye şaşırmıştım o geldi aklıma.

Son düzenleme:
Ben Intel HD Graphics ile gayet akıcı oynayabiliyordum
İşlemci: Intel Celeron G1610
Ekran kartı: Yoktu.
DirectX 9 DA oynuyosan bişe var bu işte çünkü o işlemci o kadar iyi bişey değil 2 çekirdekli ve ekran kartı yok akıcı bir şekilde oynuyorum dedin anlamadım gitti ztn mb warband optimizasyon özrlüsü bir oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…