Mount&Blade: Warband Modül Sistem

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyuna yeni bir görev eklemek istiyordum. Modul sistem üzerinden "module_dialogs.py" dosyasına şunları yazdım:

Kod:
[trp_yenikarakter, "start", [(check_quest_active,"qst_tuz")], "Tuzlari getirdin mi?", "depocu4",[]],
  [trp_yenikarakter|plyr, "depocu4", [(player_has_item, "itm_salt"),], "Getirdim getirdim.", "depocu5",[(call_script, "script_end_quest"),"qst_tuz",(add_xp_as_reward, 100),(troop_remove_item, "trp_player", "itm_salt",)]],
  [trp_yenikarakter|plyr, "depocu4", [], "Henuz degil.", "close_window",[]],
  [trp_yenikarakter, "depocu5", [(check_quest_active, "qst_tuz")], "Cok tesekkurler! Bu iyiliginizi unutmayacagim", "close_window", []]

[trp_yenikarakter, "start", [], "Iyi gunler.", "depocu1",[]],
  [trp_yenikarakter|plyr, "depocu1", [], "Merhabalar, yardima ihtiyaciniz var miydi?", "depocu2",[]],
  [trp_yenikarakter|plyr, "depocu1", [], "Bi goz atmak icin gelmistim.", "close_window",[]],
  [trp_yenikarakter, "depocu2", [], "Ah, Tanri senden razi olsun! Depomuzda tuz stoklari azalmisti, gidip bi cuval tuz alsan cok makbule gecer.", "depocu3",[]],
  [trp_yenikarakter|plyr, "depocu3", [], "Maalesef, bunu yapacak vaktim yok.", "close_window",[]],
  [trp_yenikarakter|plyr, "depocu3", [], "Hemen alip gelirim.", "close_window",[
  (setup_quest_text, "qst_tuz"),
  (str_store_string, s2, "str_tuz"),
  (quest_set_slot, "qst_tuz", slot_quest_expiration_days, 10),
  (call_script, "script_start_quest", "qst_tuz","trp_yenikarakter"),
  (call_script, "script_troop_add_gold", "trp_player", 200),
  ]],

Build yaparken aldığım hata:
Kod:
Traceback (most recent call last):
  File "process_global_variables.py", line 9, in <module>
    from module_dialogs import *
  File "C:\Users\lenovo\Desktop\Files\warband mod denemem\Module_system 1.166\module_dialogs.py", line 1400, in <module>
    [trp_yenikarakter, "start", [], "Iyi gunler.", "depocu1",[]],
TypeError: list indices must be integers, not tuple

Ne yapmalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı