Mount & Blade Warband "RGL ERROR"

İşletim sistemi
Windows 10

ffffffgf

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, Mount and Blade Warband'da mod indirdiğim zaman hata veriyor. Bu, modları indirdiğim zaman oluyor. Dün Osmanlı modu indirdim bu hatayı verdi, Kurtuluş Savaşı modunu indirdim yine bu hatayı verdi.

Hata bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Online değil.

Rgl_config dosyasını sil.
Oyunla modun sürümünün uyuştuğundan emin olun.
Rgl error genelde crack kullanıyorsanız ya da internetten indirdiyseniz çıkıyor. Ama sizinki Steam.
Ayrıca:

• Öncelikle oyunun çalışması için gerekli olan CD-key'i yedekleyin.
  • Başlat kısmının yanında yer alan arama kısmına regedit yazın ve kayıt defteri düzenleyicisi uygulamasını çalıştırın.
  • hkey_current_user dosyasını açın, ardından software klasörünü açın ve burada mountandbladewarbandkeys kaydını bulup dosyayı silin.
  • Demo olduğu için keyiniz yok galiba. Oyunu satın almanız lazım ozaman.

cd keyi nasıl yedekleyeceğim orayı anlamadım

cd keyi nasıl yedekleyeceğim orayı anlamadım

Oyun açılırken size steam key veriyor. O keyi kopyalamanız lazım. Oyun demoysa key vermez. Oyunu satın almanız yada oyunun keyini almanız lazım. Key olayı çok eski bir olay oyüzden satın alın bence direkt.

Oyun açılırken size Steam key veriyor. O keyi kopyalamanız lazım. Oyun demoysa key vermez. Oyunu satın almanız ya da oyunun keyini almanız lazım. Key olayı çok eski bir olay o yüzden satın alın bence direkt.

Ben satın alamam babam izin vermez ben taleworlds kendi sitesinden en son sürümün demeosunu indireceğim belki olur.

Ben satın alamam babam izin vermez ben taleworlds kendi sitesinden en son sürümün demeosunu indireceğim belki olur.

Bilmiyorum 31 yaşındasın sanmıştım. Demek 31 sj mantığıyla yazdın. Demosunda zaten sadece 30 gün oynayabiliyorsun. Oyunu bitirmek ise 60-70 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…