ffffffgf Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Mount and Blade Warband'da mod indirdiğim zaman hata veriyor. Bu, modları indirdiğim zaman oluyor. Dün Osmanlı modu indirdim bu hatayı verdi, Kurtuluş Savaşı modunu indirdim yine bu hatayı verdi. Hata bu: Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Merhabalar, Mount and Blade Warband'da mod indirdiğim zaman hata veriyor. Bu, modları indirdiğim zaman oluyor. Dün Osmanlı modu indirdim bu hatayı verdi, Kurtuluş Savaşı modunu indirdim yine bu hatayı verdi. Hata bu:
KS KS ffffffgf Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #11 Afelyoss dedi: Bilmiyorum 31 yaşındasın sanmıştım. Demek 31 sj mantığıyla yazdın. Demosunda zaten sadece 30 gün oynayabiliyorsun. Oyunu bitirmek ise 60-70 saat. Genişletmek için tıkla... 30 günün sonunda otomatik para mı kesiyorlar Artı 0 Eksi
Afelyoss dedi: Bilmiyorum 31 yaşındasın sanmıştım. Demek 31 sj mantığıyla yazdın. Demosunda zaten sadece 30 gün oynayabiliyorsun. Oyunu bitirmek ise 60-70 saat. Genişletmek için tıkla... 30 günün sonunda otomatik para mı kesiyorlar
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 25 Mayıs 2021 #12 ffffffgf dedi: 30 günün sonunda otomatik para mı kesiyorlar Genişletmek için tıkla... Hayır dostum nasıl alacaklar kredi kartı vermeden. Senin yaşın bayağı küçük anlaşılan. 30 günün sonunda key istiyor girmessen oynayamıyorsun. Artı 0 Eksi
ffffffgf dedi: 30 günün sonunda otomatik para mı kesiyorlar Genişletmek için tıkla... Hayır dostum nasıl alacaklar kredi kartı vermeden. Senin yaşın bayağı küçük anlaşılan. 30 günün sonunda key istiyor girmessen oynayamıyorsun.