pinkmans Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #1 Arkadaşlar native Warband sıktığı için ottoman modu yüklemiştim ama oyuna girdiğimde böyle bir hata ile karşılaştım. Dosya Ekleri 1646558797146.png 21,7 KB · Görüntüleme: 79
Arkadaşlar native Warband sıktığı için ottoman modu yüklemiştim ama oyuna girdiğimde böyle bir hata ile karşılaştım.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2022 #2 Tüm kütüphaneleri kaldırıp aşağıdaki bağlantıdan hepsini tekrar kurun. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads Artı 0 Eksi
Tüm kütüphaneleri kaldırıp aşağıdaki bağlantıdan hepsini tekrar kurun. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads
KS KS pinkmans Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 Rosalind dedi: Tüm kütüphaneleri kaldırıp aşağıdaki bağlantıdan hepsini tekrar kurun. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads Genişletmek için tıkla... Kütüphaneleri nasıl kaldıracağım? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Tüm kütüphaneleri kaldırıp aşağıdaki bağlantıdan hepsini tekrar kurun. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads Genişletmek için tıkla... Kütüphaneleri nasıl kaldıracağım?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Mart 2022 #4 pinkmans dedi: Kütüphaneleri nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Başlat Menüsü > Ayarlar > Uygulamalar penceresinden kaldırabilirsin. Artı 0 Eksi
pinkmans dedi: Kütüphaneleri nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Başlat Menüsü > Ayarlar > Uygulamalar penceresinden kaldırabilirsin.