portakallıkek Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Merhaba Warband için senaryolu modlar arıyorum, evlat, azgad, light & darkness, cihat ve haçlılar, Osmanlı ve the last days of Third age gibi modları oynadım. Farklı mod önerilerinizi bekliyorum Türkçe yaması olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Merhaba Warband için senaryolu modlar arıyorum, evlat, azgad, light & darkness, cihat ve haçlılar, Osmanlı ve the last days of Third age gibi modları oynadım. Farklı mod önerilerinizi bekliyorum Türkçe yaması olursa iyi olur.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.218 Çözümler 6 4 Ocak 2025 #2 Warband'dan ziyade, ateş ve kılıç ya da viking qonquest oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.
portakallıkek Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 EmirOfRivia1453 dedi: Warband'dan ziyade, ateş ve kılıç ya da viking qonquest oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onlar dlc ama değil mi?
EmirOfRivia1453 dedi: Warband'dan ziyade, ateş ve kılıç ya da viking qonquest oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Onlar dlc ama değil mi?
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.218 Çözümler 6 4 Ocak 2025 #4 portakallıkek dedi: Onlar DLC ama değil. Genişletmek için tıkla... Ateş ve kılıç ayrı oyun, viking qonquest DLC, çok güzeller ama hele ki ateş ve kılıç.
portakallıkek dedi: Onlar DLC ama değil. Genişletmek için tıkla... Ateş ve kılıç ayrı oyun, viking qonquest DLC, çok güzeller ama hele ki ateş ve kılıç.
portakallıkek Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 EmirOfRivia1453 dedi: Ateş ve kılıç ayrı oyun, viking qonquest DLC, çok güzeller ama hele ki ateş ve kılıç. Genişletmek için tıkla... Maalesef mod arıyorum.
EmirOfRivia1453 dedi: Ateş ve kılıç ayrı oyun, viking qonquest DLC, çok güzeller ama hele ki ateş ve kılıç. Genişletmek için tıkla... Maalesef mod arıyorum.