recepEmirhan
Hectopat
Oyun Steam'da 7 liraya düşmüş.
Zaten şu an indirimde ama her zamankinden pahalı bir şekilde.Ben Warband’in indirime düşmesini beklerim. Hem mp canlı hem de daha eğlenceli.
Warband var zaten.Ben Warband’in indirime düşmesini beklerim. Hem mp canlı hem de daha eğlenceli.
Bu sorunları çözebileceğimiz modlar var mı?Oyunun asker yetiştirme sistemi kötü. Köylerden vb. aldığın siviller, en fazla tırpan tutan köylü olarak kalmaya devam ediyorlar. Oyunda küçük küçük hikayeler yapmışlar. Ama bu hikayelere özgürlük koymamışlar.
Mesela ben Lehistan kralına sadık bir Lord oldum. Tabii hile yaparak paralı asker kampında 200-300 asker aldım. Hile yapmadan ne asker alabiliyorsun, ne kale ne de yiyecek sorununu çözebiliyorsun. Neyse Lehistan kralına isyan ettiler. Ben bu isyana çağırıldım ama katılmamayı seçtim. Sonuç ise ekrana yazılı bir metin çıktı ve ben adamlarla savaşamadan ölmüşüm.
Bu oyun Sandbox olmasına rağmen, böyle saçmalıklar ile canımı sıktılar. Ondan sonra hile ile bile oynamadım. Bu oyuna gerçekten vakit ayırmaya değmez. Warband yoksa onu al ya da modlayıp Warband oyna.
Bu sorunlar Warband'da da yok mu?Oyunun asker yetiştirme sistemi kötü. Köylerden vb. aldığın siviller, en fazla tırpan tutan köylü olarak kalmaya devam ediyorlar. Oyunda küçük küçük hikayeler yapmışlar. Ama bu hikayelere özgürlük koymamışlar.
Mesela ben Lehistan kralına sadık bir Lord oldum. Tabii hile yaparak paralı asker kampında 200-300 asker aldım. Hile yapmadan ne asker alabiliyorsun, ne kale ne de yiyecek sorununu çözebiliyorsun. Neyse Lehistan kralına isyan ettiler. Ben bu isyana çağırıldım ama katılmamayı seçtim. Sonuç ise ekrana yazılı bir metin çıktı ve ben adamlarla savaşamadan ölmüşüm.
Bu oyun Sandbox olmasına rağmen, böyle saçmalıklar ile canımı sıktılar. Ondan sonra hile ile bile oynamadım. Bu oyuna gerçekten vakit ayırmaya değmez. Warband yoksa onu al ya da modlayıp Warband oyna.
Warband'da asker sıkıntısı çok olmuyor. Terfi alıyorlar.Bu sorunlar Warband'da da yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.