1453ottoman Femtopat Katılım 7 Ekim 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:47 #1 Aga ben de bu oyunu alacağım alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:31
Aga ben de bu oyunu alacağım alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HanLiebert Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 271 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:51 #2 1453ottoman dedi: Aga ben de bu oyunu alacağım alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... M&B seviyorsanız alınır.
1453ottoman dedi: Aga ben de bu oyunu alacağım alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... M&B seviyorsanız alınır.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.664 Makaleler 1 Çözümler 18 Dün 20:01 #3 1453ottoman dedi: Aga ben de bu oyunu alacağım alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu oyunu pek sevemedim nedense. Tüfekli zamanlarda geçiyor. Sizi bilemem ama bence normal Warband daha iyi.
1453ottoman dedi: Aga ben de bu oyunu alacağım alınır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu oyunu pek sevemedim nedense. Tüfekli zamanlarda geçiyor. Sizi bilemem ama bence normal Warband daha iyi.
1453ottoman Femtopat Katılım 7 Ekim 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:02 #4 KingStannis dedi: Ben bu oyunu pek sevemedim nedense. Tüfekli zamanlarda geçiyor. Sizi bilemem ama bence normal Warband daha iyi. Değer. Modlarla falan çok güzel oluyor. Yeni War Sails DLC'si çıktı zaten deniz savaşları da geldi eğer istersen o DLC'yi de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aga diğerine para yetmiyor.
KingStannis dedi: Ben bu oyunu pek sevemedim nedense. Tüfekli zamanlarda geçiyor. Sizi bilemem ama bence normal Warband daha iyi. Değer. Modlarla falan çok güzel oluyor. Yeni War Sails DLC'si çıktı zaten deniz savaşları da geldi eğer istersen o DLC'yi de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aga diğerine para yetmiyor.
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.840 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:08 #5 Çok eski olduğu için pek zevk vereceğini sanmam ama 1 dolar yani denemekten zarar gelmez.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.664 Makaleler 1 Çözümler 18 Dün 20:11 #6 1453ottoman dedi: Aga diğerine para yetmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman deneyin hocam beğenebilirsiniz. Az buçuk başlangıçta hikayesi de var sanırım. Ancak mekanikler kötü gibi özellikle tüfek kullanımı zor. Onun dışında yenilik olmuş olur denemekten zarar gelmez.
1453ottoman dedi: Aga diğerine para yetmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman deneyin hocam beğenebilirsiniz. Az buçuk başlangıçta hikayesi de var sanırım. Ancak mekanikler kötü gibi özellikle tüfek kullanımı zor. Onun dışında yenilik olmuş olur denemekten zarar gelmez.
O ObiWan KenoBi Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:17 #7 Warband al.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.098 Makaleler 7 Çözümler 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:19 #8 Çok eskiden oynamıştım, modlu Warband gibi hissettiriyor. Değişiklik olsun diye alınabilir.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek Dün 20:20 #9 Reis bu oyun Warband'ın moduydu popüler diye oyun olarak yayımladılar. İçinde çok bir şey yok.
BluedragonSelim Nanopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 766 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:21 #10 Xbox'tan Warband al 35 TL'ye daha iyi. Mod gibi zaten bu.