Çözüldü Mount EFI yapınca hiçbir şey olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alp_akalin

Centipat
Safe Mode ile sistemi kurabildim. Ancak şu aşamada masaüstünde KEALOSEFI çıkmadı. Bende USB'deki tüm dosyaları başka bir APFS formatladığım USB'ye aldım (macbook'um sağolsun), sonra masaüstüne taktım. Clover configurator.app'ı açabildim ama şimdi de Mount EFI'den kurulum yaptığım disk için mount partition yapamıyorum. Tıkladığım zaman, k.adı ve şifre girmemi istiyor, sonrasında hiçbir şey yapmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mount partition dedikten sonra ekran görüntüsü atar mısınız?
Akşam atarım ancak dediğim gibi ekranda hiçbir şey olmuyor. Sanki hiç tıklamamışım gibi...

Eğer ki ben macOS'u Safe Mode ile başlatabiliyorsam ve Normal Mode ile de kilitleniyor/donuyor ise;
Normal Mode ile Safe Mode arasındaki farklar nedir?

Demek ki bu farkların bir veya birkaçı bu kilitlenme/donmaya sebep oluyor...

Config dosyanda SMBIOS düzenle ve o şekilde dene.

Sistemim için hangi sürümü önerirsiniz? Şu anki config'te 19.1 var. Bu arada kurulumları config_kealosintel_desktop1_config.plist seçerek yapmıştım, şimdi config.plist mi yapmalıyım?

BIOS'taki
- Serial port enabled
- Parallel port enabled
- PTT disabled (Intel Platform Trust Technology)
- CGX disabled
şeklinde olan ayarlarım uygun mu?
Başlığı "klavye mouse çalışmıyor yerine" donuyor yapabilir miyiz?

Config dosyamı paylaşıyorum. Sistem güvenli modda açılıp, normal modda açılmıyorsa config dosyasında bir sorun olabilir diye düşünüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum...

Bahsettiğiniz şekilde yapamıyorum çünkü sadece safe mode ile girebiliyorum sisteme. Ve safe mode'da bu işlem gerçekleşmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…