B bilgisayarcanavarı Hectopat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar Recep Abinin laptopa mac kurma rehberini izledim fakat iso dosyasını nasıl usb'ye yazacağımı bilmiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Laptopa Mac OS X Kurma Rehberi.
Arkadaşlar Recep Abinin laptopa mac kurma rehberini izledim fakat iso dosyasını nasıl usb'ye yazacağımı bilmiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Laptopa Mac OS X Kurma Rehberi.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Ocak 2014 #2 Rehberin altında açıklama kısmı var. Açıklama kısmında da "Ayrıntılı bilgi için Dizüstü Bilgisayara Mac OS X Kurma Rehberi » Technopat " yazmakta.
Rehberin altında açıklama kısmı var. Açıklama kısmında da "Ayrıntılı bilgi için Dizüstü Bilgisayara Mac OS X Kurma Rehberi » Technopat " yazmakta.
B bilgisayarcanavarı Hectopat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2014 #3 Teşekkürler arkadaşım.