Çözüldü Mouse 8000 Hz de kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Orangkal

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar osu için yeni mouse aldım, (rawm ES21 Pro) 2000Hz'e kadar normal. Fakat ayarları 4000 - 8000Hz yaptığım zaman oyun kasmaya başlıyor. Sorun bundan ibaret.

RTX 4050.
i513500H.
(Laptop)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sadece senin yaşadığın bir sorun değil. İnternette Osu oynarken 1000 üstü Hz ile takılma/stutter yaşadığını belirten onlarca şikayet var. Çözüm bulabilenlerin de bulabildiği tek çözüm zaten Hz'i düşürmek olmuş. 8000 Hz kullanmaya ihtiyaç duyacağın, farkını görebileceğin bir değer değil. Mouse Hz'inin 2K'nın üstünde olması işlemciye fazla yük bindiren, üstelik çoğu oyunun da uyumlu çalışmadığı bir değer. 2K'da sorun yaşamıyorsan gayet güzel bir polling rate.
Bu sadece senin yaşadığın bir sorun değil. İnternette Osu oynarken 1000 üstü Hz ile takılma/stutter yaşadığını belirten onlarca şikayet var. Çözüm bulabilenlerin de bulabildiği tek çözüm zaten Hz'i düşürmek olmuş. 8000 Hz kullanmaya ihtiyaç duyacağın, farkını görebileceğin bir değer değil. Mouse Hz'inin 2K'nın üstünde olması işlemciye fazla yük bindiren, üstelik çoğu oyunun da uyumlu çalışmadığı bir değer. 2K'da sorun yaşamıyorsan gayet güzel bir polling rate.

Çözüm
Anladım, teşekkür ederim.

Normal, Hz ne kadar yükselirse işlemciye binen yük de o kadar artıyor.
Anladım, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı