Mouse Almak için Site Önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Hangi sitelerden mouse alabilirim? Oyuncu da olabilir normal de olabilir. Çok fazla param yok. Sizce nerelerden mouse alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bulduğunuz siteden alışveriş yapmadım yazın n11.com üzerinden G300S mouse almıştım. Hepsiburadan.com üzerinden de sorunsuz alışveriş yaptım. Bütçenize uygun bir mouse olarak buna göz atabilirsiniz kullanan arkadaşlarda yorum yaparlar veya alternatif mouse sunabilirler.
Bloody T7 Multi Core Metal Ayak Gümüş Siyah Optik Gamer Fiyatı

Teşekkür ederim. Daha iyi birşey sunulmazsa bunu alacağım da bu kaç yıl gider? Elim orta-büyük bu arada.

Adeks store'a bakabilirsiniz.

Hepsiburada sitesi güvenilirliği tartışılmaz bir sitedir. Gameekstra, Vatan, Adeks gibi sitelere nazaran ucuzdur. N11 sitesinden ben 1 senedir kullanmakta olduğum ve hala elimin altında olan Steelseries RIVAL marka ürünü aldım. Bir sorun çıkmadı.

Bütçeni belirt. Kinzu v3'de sade bir tasarım var. Özelliklerini bilmiyorum. Bütçeniz 100 tl ise Logitech g300s alınabilir. Veya Kinzu v3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…