Çözüldü Mouse bazen tıklamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FxILairesTR

Hectopat
Merhaba, sorunum mouse. Benim PC'de bu arada tek sorun sol tıkta bazen tıklıyor, bazen tıklamıyor. Bazen çift tıklıyor, bu da oyun oynamamı imkansız kılıyor. Şimdi mouse bence bozuk degil çünkü 4 gün önce önceki mouse çift tıkladıgı için yenisini aldım. Anakarta taktıktan 1 gün sonra, önceki mouse gibi kafayı yedi, ayrıca bir laptopum var. Fareyi alıp oraya takıyorum dogru düzgün çalışıyor. Geri anakarta takıyorum bozuluyor, nedenini anlayamadım. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Çözüm
Farklı cihazda aynı sıkıntıyı yapmıyorsa USB girişinde bir sorun olabilir gibi. Anakartınız ne kadar süredir sizde ve modeli nedir? Bir de farklı bir mouse takmayı ve farklı USB girişilerini kullanmayı denediniz mi?
Alfais 4803 9 pin amakart PCI USB 4 port kablosu.

Bunu aldım dogrudan anakarta baglanan 4'lü USB girişi 2.0
Bu dönüştürücüye taktığınızda sorun devam ediyor mu? Kasanızın ön tarafında USB girişleri varsa oraya da takmayı deneyebilirsiniz. Ve farklı mouse ile de denemeyi unutmayın.

Anakartın marka modeli bu 6 yıldır bende ASUSTeK Computer inc. P8H61-M LX3 Plus r2.0
Bu dönüştürücüye taktığınızda sorun devam ediyor mu? Kasanızın ön tarafında USB girişleri varsa oraya da takmayı deneyebilirsiniz. Ve farklı mouse ile de denemeyi unutmayın.

Farklı mouse ile denedim başka PC'de sorun yok benim PC'ye takınca onlardada sorun oluyor leptoba taktıgımda 1 günde geri düzeliyorlar ama benim PC'de durum aynı.

Merhaba, sorunum mouse. Benim PC'de bu arada tek sorun sol tıkta bazen tıklıyor, bazen tıklamıyor. Bazen çift tıklıyor, bu da oyun oynamamı imkansız kılıyor. Şimdi mouse bence bozuk degil çünkü 4 gün önce önceki mouse çift tıkladıgı için yenisini aldım. Anakarta taktıktan 1 gün sonra, önceki mouse gibi kafayı yedi, ayrıca bir laptopum var. Fareyi alıp oraya takıyorum dogru düzgün çalışıyor. Geri anakarta takıyorum bozuluyor, nedenini anlayamadım. Yardım ederseniz mutlu olurum.

Aynı durumu yaşıyorum -benim sağ tıkım sorunlu, sol tık çok nadiren sorun oluyor-

İlk olarak yeni fare satın aldım, kısa bir süre sorun olmadan yeni fareyi kullandım, bir süre sonra yeni aldığım farede de aynı sorunu yaşamaya başlayınca sorunun farede olmadığını anladım.

Böyle olunca bilgisayar kasamın ön tarafındaki USB girişlerinin bozulmuş olabileceğini düşündüm ve fare kablosunun kasanın arka tarafındaki USB girişlerinden birine taktım ve sorun yine çözülmedi.

Şu an idare etmeye çalışıyorum, sert şekilde tıklayınca daha iyi algılıyor tıkları, tabii biraz yorucu oluyor.

Umarım sorunu çözmeye yardımcı olabilecek birileri vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB girişini değiştirmeyi dene 2.slota tak bende bu şekilde çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı