Mouse boyamak mümkün mü?

Merhaba. SS Prime fareye sahibim ve sade siyah olması gözüme çok batıyor. Bunu boyamanın bir yolu yok mu? Ayrıca boyarken bozma ihtimalim falan varsa yapmam.
Mümkünse pembeye boyamak istiyorum. Bu arada Amazon'da bu Mouse'nin boyalı versiyonu (Neo noir Edition) 5.500 TL civarı.

Plastiği çıkarıp boyayın sonra kurutun.

Dış katmanını alttaki vidalardan sökerek boyayabilirsiniz kuruması ve boya seçimini güzel seçin ayrıca kusursuz olması için bir kaplama şart

Sprey boya tercih edebilirsin

Hangi boya ile boyamalıyım? Bu arada boyarsam ağırlık ciddi anlamda artar mı? Üstte ki o plastik kapağı nasıl çıkarıcağım kırmadan?

Daha önce denemedim ama sulu boya ile boyanabilir diye düşünüyorum. Ağırlığı çok artmaz, hissetirmez de.

Hafif zımpara yapmadan boyamayın.

Hocam iç aksamlarını çıkarın kasa kalsın sadece sonra boyayın ama ilk önce astar sonra boya atın derim daha kaliteli durur.

Hocam iç aksamlarını çıkarın kasa kalsın sadece sonra boyayın ama ilk önce astar sonra boya atın derim daha kaliteli durur.
Hocam alt tarafı boyamak ile uğraşmayacağım sadece üst kısım. Ama bu mouse'nin üst kısmı nasıl açılıyor ki? Vida falan yok hiç bir yerde. Düz prime modeli bende ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…