olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Merhaba farem çalışıyor ışığı da yanmasına rağmen imleç hareket ettirmiyor.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #2 aygıt yöneticisinden fare ve diğer işaret aygıtları bölümüne girip bir hata varmı diye kontrol eder misiniz?
aygıt yöneticisinden fare ve diğer işaret aygıtları bölümüne girip bir hata varmı diye kontrol eder misiniz?
olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #3 hakki_csharp dedi: Aygıt Yöneticisi'nden fare ve diğer işaret aygıtları bölümüne girip bir hata var mı diye kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım yok hakki_csharp dedi: Aygıt Yöneticisi'nden fare ve diğer işaret aygıtları bölümüne girip bir hata var mı diye kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Pardon baktım şimdi diğer aygıtlarda 1 tane var güncellenmiyorda ve ünlem var
hakki_csharp dedi: Aygıt Yöneticisi'nden fare ve diğer işaret aygıtları bölümüne girip bir hata var mı diye kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktım yok hakki_csharp dedi: Aygıt Yöneticisi'nden fare ve diğer işaret aygıtları bölümüne girip bir hata var mı diye kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Pardon baktım şimdi diğer aygıtlarda 1 tane var güncellenmiyorda ve ünlem var
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 Aygıt yöneticisine gidip donanımı kaldır de sonra tekrar tak düzelir.
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #5 olcayduran dedi: Baktım yok Pardon baktım şimdi diğer aygıtlarda 1 tane var güncellenmiyorda ve ünlem var Genişletmek için tıkla... ekran görüntüsü atabilir misiniz hocam
olcayduran dedi: Baktım yok Pardon baktım şimdi diğer aygıtlarda 1 tane var güncellenmiyorda ve ünlem var Genişletmek için tıkla... ekran görüntüsü atabilir misiniz hocam
olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #6 King Of Legends dedi: Aygıt yöneticisine gidip donanımı kaldır de sonra tekrar tak düzelir. Genişletmek için tıkla... Hangi sinin 2 tane fare aygıtı var
King Of Legends dedi: Aygıt yöneticisine gidip donanımı kaldır de sonra tekrar tak düzelir. Genişletmek için tıkla... Hangi sinin 2 tane fare aygıtı var
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 olcayduran dedi: Hangi sinin 2 tane fare aygıtı var Genişletmek için tıkla... İkisinide kaldır tak çıkar otomatik tanıyacak zaten.
olcayduran dedi: Hangi sinin 2 tane fare aygıtı var Genişletmek için tıkla... İkisinide kaldır tak çıkar otomatik tanıyacak zaten.
olcayduran Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #8 King Of Legends dedi: İkisini de kaldır tak çıkar otomatik tanıyacak zaten. Genişletmek için tıkla... Dediklerizini yaptım sağ ve sol C'lik çalışmaya başladı ama mouse hala kıpırdamıyor
King Of Legends dedi: İkisini de kaldır tak çıkar otomatik tanıyacak zaten. Genişletmek için tıkla... Dediklerizini yaptım sağ ve sol C'lik çalışmaya başladı ama mouse hala kıpırdamıyor
hakki_csharp Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #9 hocam cihaz laptop mu?
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #10 Bu resimde ki işaretlediğim yerde hiç bir şey olmayacak sonra yeniden başlatacaksın ve tekrar taktığın zaman düzelecek. Özür dilerim eksik anlatım yaptım uykulu gibiyim.
Bu resimde ki işaretlediğim yerde hiç bir şey olmayacak sonra yeniden başlatacaksın ve tekrar taktığın zaman düzelecek. Özür dilerim eksik anlatım yaptım uykulu gibiyim.