Çözüldü Mouse çift tıklıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolga Orçun

Decapat
Daha fazla  
Sorunum belli, son günlerde bir şey oldu ve nedense bir kere tıklasam da iki kere basıyor. Bu Instagram’da yanlışlıkla beğeni atmama ya da bazı reklamlara tıklamamama neden oluyor. Bunu ayarlardan çift tıklama hızını düşürerek düzeltmeyi denedim ama olmadı. Farenin ucuna basınca sorun olmuyor ama öyle kullanmaya alışkın değilim. Bunu nasıl düzeltebilirim? Fare değiştirmek istemiyorum.

Çözüm
Arkadaşlar saçma gelebilir ama faremin USB’sini çıkarttım ve sol tuşa hızlı hızlı bastım, bunu bir yerde görmüştüm ve gerçekten de işe yaradı gibi duruyor. 15 dakikadır hiç sıkıntı olmadı.
Fare değiştirmeniz lazım. Eğer tamir yeteneğiniz elverirse açıp tamir etmeye çalışabilirsiniz (switch değiştirmek veya yayı problemliyse yayını düzeltmek gibi). Çift tıklamasıyla meşhur G300 faremi öyle uzun yıllar kullanmıştım.

Fare marka model?

Inca IMG-307 kendi driverı falan da var oradan ayar da yapılabiliyor ama ayarları bilmediğim için kurcalamadım.
Hocam mouse değiştirseniz iyi olur. Switch’lerle alakalı bir şey.
Matfix Customs arızalı mouse tamiri yapıyor ama sizin sahip olduğunuz mouse için değmez.

Arkadaşlar saçma gelebilir ama faremin USB’sini çıkarttım ve sol tuşa hızlı hızlı bastım, bunu bir yerde görmüştüm ve gerçekten de işe yaradı gibi duruyor. 15 dakikadır hiç sıkıntı olmadı.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…