warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Merhaba, Model D Wireless kullanıyorum. Debounce Time'ı kaç yapmalıyım Valorant için? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2022
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #2 Valorant'ta bunu kullanmanıza gerek yok. Double click denen olayın algılanma süresi oluyor. Yani tek basışı çift click olarak algılayacağı süreyi giriyorsunuz. Minecraft gibi oyunlarda işe yarayabilir ama Valorant'ta gerekli olduğunu sanmıyorum.
Valorant'ta bunu kullanmanıza gerek yok. Double click denen olayın algılanma süresi oluyor. Yani tek basışı çift click olarak algılayacağı süreyi giriyorsunuz. Minecraft gibi oyunlarda işe yarayabilir ama Valorant'ta gerekli olduğunu sanmıyorum.
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #3 @Kiznaiver Kaç yapayım o zaman şuan 8de.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #4 warrior2 dedi: @Kiznaiver Kaç yapayım o zaman şuan 8de. Genişletmek için tıkla... Üst üste tıklayacağınızda daha hızlı algılayacak. Size bağlı, pistolde işe yarayabilir belki. 6 yapabilirsiniz mesela.
warrior2 dedi: @Kiznaiver Kaç yapayım o zaman şuan 8de. Genişletmek için tıkla... Üst üste tıklayacağınızda daha hızlı algılayacak. Size bağlı, pistolde işe yarayabilir belki. 6 yapabilirsiniz mesela.
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 Kiznaiver dedi: Üst üste tıklayacağınızda daha hızlı algılayacak. Size bağlı, pistolde işe yarayabilir belki. 6 yapabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... en düsüge alsak ne olabilir?
Kiznaiver dedi: Üst üste tıklayacağınızda daha hızlı algılayacak. Size bağlı, pistolde işe yarayabilir belki. 6 yapabilirsiniz mesela. Genişletmek için tıkla... en düsüge alsak ne olabilir?