Mouse değişikliğinde neye dikkat edilmeli?

AIFFF

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben mouse değişikliği yapacağım şu anki kullandığım mouse ASUS Cerberus oyuncu faresi. Farenin özellikleri 30IPS 8G hızlanma ve 125Hz sensörü de avago 5050. geçiş yapacağım mouse Razer DeathAdder V3 olacak. Onun özellikleri 750 IPS 70G hızlanma sensörü de Razer focus Pro. Tutuş şeklim palm. Bu geçiş bana ne kadar yararlı olur veya olur mu ya da önerebileceğiniz başka mouse var mıdır?

Farkı hissetmemek imkansız, Tofaş'tan inip Ferrari'ye binecek bu değişiklik sayesinde.

Bende öyle düşünüyorum bu fareyle 2200 eloya kadar çıktım FACEIT'te daha fazla gidemiyorum ki CS2 artık mslerin de önemli olduğu bir oyun oldu artık yükseltme şart gibi geldi.

Kendi faresi iyi zaten, belli bir aşamadan sonra aradaki fark hissedilmiyor. E sporcu değil sonuçta bu adam. Ekipman oynamıyor oyunu, oyuncu oynuyor.
30 IPS 8 G'nin neresi iyi?

Bende öyle düşünüyorum bu fareyle 2200 eloya kadar çıktım FACEIT'te daha fazla gidemiyorum ki CS2 artık mslerin de önemli olduğu bir oyun oldu artık yükseltme şart gibi geldi.
Belirttiğiniz ürünle de daha yüksek elolara bile çıkabilirsiniz.
Kendi faresi iyi zaten, belli bir aşamadan sonra aradaki fark hissedilmiyor. E sporcu değil sonuçta bu adam. Ekipman oynamıyor oyunu, oyuncu oynuyor.
Kendisi epey iyi bir oyuncu, kendi seviyesindekilerle bir oynamak için de daha iyi bir ekipmana ihtiyacı var. Ayrıca son dediğinize de katılmıyorum, oyuncu oynasa bile bir yerden sonra oyuncunun oynamasını sağlayan ekipmanlarıdır.

Bir sorum daha var :D
SS Prime bir de Prime+ buldum ikinci el ikisi de çok az kullanılmış 1-2 ay falan bayağı temiz ikisi de sırasıyla fiyatları 650 ve 950 seçeneklerim 3 tane ya bu ikisinden birisini ya da Razer DeathAdder V3 alacağım onun da fiyatı 2100 civarı falan sizce hangisini almalıyım?

Bir sorum daha var :D
SS Prime bir de Prime+ buldum ikinci el ikisi de çok az kullanılmış 1-2 ay falan bayağı temiz ikisi de sırasıyla fiyatları 650 ve 950 seçeneklerim 3 tane ya bu ikisinden birisini ya da Razer DeathAdder V3 alacağım onun da fiyatı 2100 civarı falan sizce hangisini almalıyım?
Steelseries Prime da güzel bir ürün, DeathAdder V3'ü aratmayacak türden fakat switchleri herkes için uygun olmayabilir. Switch yapısı biraz ağır olduğu için normal switch türüne alışan birisi için ilk başta biraz zor gelebilir, o yüzden almadan önce denemeniz tarafındayım. Eğer kablosuz düşünürseniz birkaç öneri de ben yapabilirim;

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...e-siyah-kablosuz-oyuncu-fiyati,261933634.html (kendim de kullanıyorum, çok memnunum)

SteelSeries Prime da güzel bir ürün, DeathAdder v3'ü aratmayacak türden fakat switchleri herkes için uygun olmayabilir. Switch yapısı biraz ağır olduğu için normal switch türüne alışan birisi için ilk başta biraz zor gelebilir, o yüzden almadan önce denemeniz tarafındayım. Eğer kablosuz düşünürseniz birkaç öneri de ben yapabilirim;

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...e-siyah-kablosuz-oyuncu-fiyati,261933634.html (kendim de kullanıyorum, çok memnunum)

Önerileriniz için teşekkür ederim galiba Razer alacağım Wireless mouse kullanmak istemiyorum kabloluya alıştık bir kere:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı