Mouse DPI ayarı kaç olmalı?

arthurmorgannn

Hectopat
Yer
Antalya7Manavgat
Daha fazla  
Merhaba, Rampage X-jammer mouse kullanıyorum ama DPI ayarlarıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Kullandığım çözünürlük 1920*1080 ona göre şu 4 seçeneği nasıl yapmalıyım, tavsiye verir misiniz?

1678199998915.png

Bende kademeler her zaman 800 - 1200- 1600 ve 2400'dür. Ama çoğunlukla oyunlarda 800, masaüstü çalışmalarımda 2400 kullanırım ve 2K ekran kullanıyorum. Bu aslında senin fare kullanış şeklinle alakalı. Bİleğinle fare kullanıyorsan ve dar bir alanda kullanıyorsa DPI ne akdar arttırırsan o kadar az el hareketiyle daha çok işaretçi hareket ettirmiş olursun. Ama mesela benim masam müsait, FPS oyunları kolumla düşük hassasiyette oynuyorum dersen 800 Mouse hassasiyet ayarı, 0.4/0.5 oyun içi mouse hassasiyet ayarı tercih edilebilir. Bence oyun oynarken 800 masaüstündeyken 2000 hızına ayarla sadece iki seçenek. Diğer seçenekleri elersen iki seçenek arasında daha kolay geçiş yaparsın hızlıca.

Şu siteden ayarlayabilirsin ne kadar doğrudur bilmiyorum ben buradan ayarladım farem Pugio II 3200 DPI ve windows ayarından 4 tik en iyi sonucu gösterdi.
Kullanımı içinde video bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı