Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Uygulama yüklemeden faremin üzerindeki tuşla DPI ayarlamak istiyorum. Faremin modeli ınca ımg-339. DPI kaç kaç giderek artıyor? 100-200-400 diye mi, yoksa 200-400-800 diye mi?
Merhaba. Uygulama yüklemeden faremin üzerindeki tuşla DPI ayarlamak istiyorum. Faremin modeli ınca ımg-339. DPI kaç kaç giderek artıyor? 100-200-400 diye mi, yoksa 200-400-800 diye mi?
asweuqwuR Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 Mousenizin driverından ayarlayabilirsiniz.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 14 Ağustos 2023 #3 Bu mouse'de driver gerek olduğunu düşünmüyorum. Mouse'nin tekerleğinin üstünde bir yer olması lazım oradan ayarlanıyor. Ama eğer indirmek isterseniz: Gamıng Mouse www.incatech.net Buyrun buradan da ayarlanıyor.
Bu mouse'de driver gerek olduğunu düşünmüyorum. Mouse'nin tekerleğinin üstünde bir yer olması lazım oradan ayarlanıyor. Ama eğer indirmek isterseniz: Gamıng Mouse www.incatech.net Buyrun buradan da ayarlanıyor.
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 Buradaki tuşların fonksiyonlarına bakabilirsiniz.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #5 asweuqwuR dedi: Mousenizin driverından ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam program indirmek istemiyorum. Farenin üzerindeki tuşlardan yapmak istiyorum. Linux Kaymak dedi: Bu Mouse'de driver gerek olduğunu düşünmüyorum. Mouse'nin tekerleğinin üstünde bir yer olması lazım oradan ayarlanıyor. Ama eğer indirmek isterseniz: Gamıng Mouse www.incatech.net Buyurun buradan da ayarlanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oradan ayarlayacağım zaten. Sorduğum soru şu: DPI kaçar kaçar yükseliyor? Mesela 1. seviyesi 200 DPI, 2. seviyedi 400 DPI gibi. Bunu nereden öğreneceğim?
asweuqwuR dedi: Mousenizin driverından ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam program indirmek istemiyorum. Farenin üzerindeki tuşlardan yapmak istiyorum. Linux Kaymak dedi: Bu Mouse'de driver gerek olduğunu düşünmüyorum. Mouse'nin tekerleğinin üstünde bir yer olması lazım oradan ayarlanıyor. Ama eğer indirmek isterseniz: Gamıng Mouse www.incatech.net Buyurun buradan da ayarlanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oradan ayarlayacağım zaten. Sorduğum soru şu: DPI kaçar kaçar yükseliyor? Mesela 1. seviyesi 200 DPI, 2. seviyedi 400 DPI gibi. Bunu nereden öğreneceğim?
Simon Riley 3 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #6 Cronus.xy dedi: Hocam program indirmek istemiyorum. Farenin üzerindeki tuşlardan yapmak istiyorum. Evet hocam oradan ayarlayacağım zaten. Sorduğum soru şu: DPI kaçar kaçar yükseliyor? Mesela 1. seviyesi 200 DPI, 2. seviyedi 400 DPI gibi. Bunu nereden öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Kullanma kılavuzunda yazıyor diye biliyorum hocam. Elinizde varsa bir bakın isterseniz.
Cronus.xy dedi: Hocam program indirmek istemiyorum. Farenin üzerindeki tuşlardan yapmak istiyorum. Evet hocam oradan ayarlayacağım zaten. Sorduğum soru şu: DPI kaçar kaçar yükseliyor? Mesela 1. seviyesi 200 DPI, 2. seviyedi 400 DPI gibi. Bunu nereden öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Kullanma kılavuzunda yazıyor diye biliyorum hocam. Elinizde varsa bir bakın isterseniz.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #7 Simon Riley 3 dedi: Kullanma kılavuzunda yazıyor diye biliyorum hocam. Elinizde varsa bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam. Bakarım birazdan.
Simon Riley 3 dedi: Kullanma kılavuzunda yazıyor diye biliyorum hocam. Elinizde varsa bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam. Bakarım birazdan.