Mouse DPI ayarı nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar faremin DPI ayarını yükseltmek istiyorum daha iyi geliyor ayarlardan her şeyi fulledim ama yazılımı varsa ondanda ayarlamalar yapmak isterim. Teşekkürler.

Hocam dandik bir markaya benziyor HP VD. Alsaydınız ben 160'a HP Gaming mouse + mouse pad almıştım yan tuşları DPI ayarları vs sorunsuz delay da olmuyor

Tuşu bozuk muhtemelen.

Bu farede büyük ihtimal driver yoktur ama farenin tuşlarından veya Microsoft mouse ve klavye Merkezi'ni başlatın, kullandığınız fareyi seçin, temel Ayarlar'ı tıklatın, duyarlılığı konumlandır'ı seçin ve değişikliklerinizi yapın. Bunları takip ederek ayarlayabilirsin.

Yazılımı yok mudur sizce bir de DPI yüksek olunca oyunlarda fark eder mi?

Resmi sitesine bakın modeliniz yoksa yoktur hocam

FPS oyunlarında düşük DPI daha iyi oluyor ama size bağlı oyun içi ayarlardan hassasiyetinizi yapabilirsiniz.

Keşke bunun yerine xotran mouse alsaydınız hem daha kalitlei bir sensoru var hem de kendi yazılımı mevcut. Sitesi var ise bir bakın belki yazılımı vardır.

Keşke bunun yerine xotran mouse alsaydınız hem daha kalitlei bir sensoru var hem de kendi yazılımı mevcut. Sitesi var ise bir bakın belki yazılımı vardır.

3 yıl önce almıştım daha yeni DPI ayarı aklıma geldi.

İşaretçi hassasiyetini ne yapayım açık mı kapalı mı masaüstü kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı