Howlot Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Bugün yeni fare aldım. Önceki faremin DPI özelliği yoktu. Nasıl DPI alışabilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2022
Bugün yeni fare aldım. Önceki faremin DPI özelliği yoktu. Nasıl DPI alışabilirim? Şimdiden teşekkürler.
goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 14 Temmuz 2022 #2 Howlot dedi: Bugün yeni fare aldım. Önceki faremin DPI özelliği yoktu. Nasıl DPI alışabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eger uygulamasi varsa uygulamasini indirip deneye deneye once ki hassasiyet seviyesi ile ayni yapabilirsiniz, alismaniza da gerek kalmaz.
Howlot dedi: Bugün yeni fare aldım. Önceki faremin DPI özelliği yoktu. Nasıl DPI alışabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eger uygulamasi varsa uygulamasini indirip deneye deneye once ki hassasiyet seviyesi ile ayni yapabilirsiniz, alismaniza da gerek kalmaz.
Howlot Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 goatcan dedi: Eger uygulamasi varsa uygulamasini indirip deneye deneye once ki hassasiyet seviyesi ile ayni yapabilirsiniz, alismaniza da gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Programı var fakat istediğim dpi bulamadım.
goatcan dedi: Eger uygulamasi varsa uygulamasini indirip deneye deneye once ki hassasiyet seviyesi ile ayni yapabilirsiniz, alismaniza da gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Programı var fakat istediğim dpi bulamadım.
goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 14 Temmuz 2022 #4 Howlot dedi: Programı var fakat istediğim dpi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hangi mouse?
Howlot Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #5 goatcan dedi: Hangi mouse? Genişletmek için tıkla... Logitech G203
goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 14 Temmuz 2022 #6 Howlot dedi: Logitech G203 Genişletmek için tıkla... Hocam deneye deneye bulabilirsiniz dedigim gibi. Aklima baska birsey gelmiyor suan. Fakat hizli kullaniyorsaniz hafif yavas yapabilirsiniz. FPS oyunlarinda da size avantaj saglayacaktir.
Howlot dedi: Logitech G203 Genişletmek için tıkla... Hocam deneye deneye bulabilirsiniz dedigim gibi. Aklima baska birsey gelmiyor suan. Fakat hizli kullaniyorsaniz hafif yavas yapabilirsiniz. FPS oyunlarinda da size avantaj saglayacaktir.
Howlot Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #7 goatcan dedi: Hocam deneye deneye bulabilirsiniz dedigim gibi. Aklima baska birsey gelmiyor suan. Fakat hizli kullaniyorsaniz hafif yavas yapabilirsiniz. FPS oyunlarinda da size avantaj saglayacaktir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olduğun için teşekkür ederim iyi geceler.
goatcan dedi: Hocam deneye deneye bulabilirsiniz dedigim gibi. Aklima baska birsey gelmiyor suan. Fakat hizli kullaniyorsaniz hafif yavas yapabilirsiniz. FPS oyunlarinda da size avantaj saglayacaktir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olduğun için teşekkür ederim iyi geceler.